Sfaturi si trucuri

4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde


12 decembrie 2016 | Mihaela Toader


Da, orgasmul care să țină 60 de secunde există. Nu o spunem noi, ci oamenii de știință. Orgasmul feminin durează de obicei între 6 și 30 de secunde. Cu toate acestea, dacă starea de spirit și miscările făcute sunt corecte, punctul culminant poate să țină până la un minut.

Destinde atmosfera

Cheia oricărui orgasm este să fii relaxată și să te concentrezi exclusiv pe plăcere. Cu cât ești mai focusată pe ceea ce trebuie să faci, cu atât cresc șansele să ai un orgasm lung și intens. Deci, începe prin setarea stării tale de spirit. Dacă ai avut o zi stresantă, cere-i partenerului să-ți facă un masaj. Închideți-vă telefoanele mobile, încuiați ușile și stingeți lumina. În schimb, lasă muzica să cânte în surdină și animați atmosfera cu lumina lumânărilor.

Fă-i complimente

Nesiguranța îți distrage atenția și inhibă plăcerea, spun sexologii. Cu cât ești mai exicitată, cu atât vei putea să te concentrezi mai mult pe sex. Și asta te va ajuta să ai parte de orgasme intense. Așa că, pentru început, fă complimente partenerului. Arată-i cât de mult te excită (sperăm că va citi indiciile). Dacă te va trage spre el cu nerăbdare, te va săruta și mângâia corpul,  nu subestima puterea unui „wow“!

Nu sări peste preludiu

Lasă-ți partenerul să te sărute, să te mângâie, să te atingă peste tot și chiar să-ți facă sex oral. Dacă îți place sexul oral, ghidează-ți partenerul să faci mișcările care-ți produc plăcere. Pe măsură ce te apropii de orgasm, începe să gâfâi mai repede, iar el va ști că ceea ce face este bine.

Treceți prin toate etapele

Mai multe acte sexuale într-o singură partidă de amor poate ajuta la prelungirea orgasmului, deoarece variația creează tensiune și excitare, explică sexologii. Puteți începe cu sexul oral sau să folosiți un vibrator pentru a stimula toate zonele tale erogene: mameloanele, clitorisul, vaginul, punctul G. Apoi, când amândoi sunteți gata pentru penetrare, preia controlul. Urcă-te pe el, astfel încât tu să controlezi unghiul de penetrare.

Credit foto: www.newlovetimes.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cosmin Stoica - 12 decembrie 2016 13:27
Proiect B: superior si revolutionar! Hollywood are nevoie de o poveste noua si buna! De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Promovezi un subiect de film si castigi bani! Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]
Elena - 13 decembrie 2016 23:36
Un film bun si bani online!
Hollywood va fi mai aproape!
Tocmai ai facut o mare descoperire!
Cine va fi urmatorul superstar?
Opreste-te aici si vezi despre ce e vorba!
Fiindca aici e afacerea anului!
Ai alaturi o echipa unita!
Fara griji din partea ta!
Vei intelege usor ceea ce ai de facut!
Ai nevoie doar de calculator si internet!
Detalii la email:[email protected]


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia