Stil de viata

5 alimente pe care nu ar trebui să le mai consumi


19 februarie 2015 | Elena Diaconu


Multe dintre alimentele care îți încântă papilele gustative sunt extrem de nesănătoase, motiv pentru care ar trebui să le excluzi din alimentația ta. Iată cele 5 alimente pe care nu ar trebui să le mai consumi si să tai de pe lista de cumpărături.

5 alimente pe care nu ar trebui să le mai consumiHot dogs

 

Multe cercetări care au avut ca obiect de studiu aceste produse arată că hot dog-urile conțin nitriți și nitrați, două substanțe care sunt folosite pentru a da gust și culoare mâncărurilor. Aceste chimicale au fost asociate riscului crescut de apariție a cancerului și diabetului.
 

Carne afumată


Carnea afumată cauzează cancer, crește tensiunea și declanșează apariția migrenelor. Toate aceste probleme de sănătate pot apărea din cauză că în carnea afumată conține multe grăsimi și compuși dăunători pentru corp.
 

Alimente pe care nu ar trebui să le mai consumi - Băuturi energizante


Dacă vrei să eviți consumul excesiv de zahăr, evită băuturile energizante. Altfel, riști să suferi de diabet, dar și de alte afecțiuni periculoase, din cauza ingredientelor nesănătoase care se găsesc în compoziția lor.
 

Alimente la conserve

Consumul constant al alimentelor din conserve îți poate pune în pericol sănătatea din cauză că recipientele în care sunt ținute luni de zile până ce ajung să fie consumate conțin cantități mari de bisfenol-A, o substanță chimică ce duce la apariția agresivității la copii, la obezitate, boli de inimă și probleme la nivelul sistemului reproducător.
 

Alimentele care conțin sirop de porumb nu ar trebui consumate

 


Chiar dacă vrei să te ferești de consumul de zahăr, soluția nu este să optezi pentru alimentele care conțin sirop de porumb.Corpul uman întâmpină dificultate în digerarea alimentelor care conțin acest ingredient, iar din această cauză te poți confrunta cu afecțiuni precum diabet, obezitate, sindrom metabolic, migrene, pierderi de memorie și cancer.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Jojo - 19 februarie 2015 19:52
Oferte de lucru urgente! Încheiați imediat contract legal și începeți rapid o activitate nouă, ușoară, serioasã și profitabilă! Foarte mulți oameni au început deja să lucreze! Seriozitatea noastră este absolută! Primele câștiguri au fost deja acordate! Nu este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de colaboratori online care să lucreze 3 ore pe zi și să câștige 300 de dolari lunar. Pentru a afla detalii trimiteți textul " info " la adresa de email georgiana.daniela97@yahoo.com
Oli - 19 februarie 2015 21:34
Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
Adrian Razvan - 20 februarie 2015 11:11
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de e-mail:
profir_razvan@yahoo.com
Rodica - 20 februarie 2015 19:30
Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia