Cuplu

5 dintre cele mai bune poziții sexuale care garantează orgasmul


15 martie 2017 | Mihaela Toader


Vă numărați printre cuplurile care alternează între două sau trei poziții sexuale? Condimentați-vă viața sexuală, punând în aplicare câteva poziții care facilitează orgasmul.

 Pe masă 

Acesta este o poziție sexuală pe care o puteți încerca în afara dormitorului. Aveți nevoie de o suprafață plană, cum sunt masa din camera de zi și masa de billiard. Așază-te cu spatele pe suprafața plană și ridică-ți picioarele la 90 de grade. Roagă-ți partenerul să se aplece asupra ta și să se miște înainte și înapoi.

Citește și: De ce să faci sex cât mai des

 Lingură

Aceasta este o poziție ideala pentru mementele când sunteți foarte obosiți, mai ales că partenerul poate să-ți șoptească dulcegării în ureche. Stai pe pat, pe o parte, cu spatele la partener. Ghemuiește-ți genunchii și mișcă-ți bazinul din față în spate. Pentru o penetrare mai adâncă, roagă-ți partenerul să-și ridice unul dintre picioare.

 Pe scaun 

Această poziție sexuală necesită utilizarea unui scaun fără spătar. Partenerul trebuie să stea pe scaun cu picioarele lipite. Desfă-ți picioarele și așază-te în poala lui. Dacă picioarele tale nu ating podeaua, poartă niște încălțări stiletos ... o să vezi că o să-i placă!

Citește și: Trucuri pentru sex în 5 minute

 Quickie 

Aceasta este poziția perfectă pentru un sex rapid, mai ales dacă porți fustă sau rochie. Urcă-te pe o suprafață plană (blatul din bucătărie, mașina de spălat etc.). Important este să fii la aceeași înălțime cu pelvisul. Partenerul stă în fața ta, iar tu-ți înfășori picioarele în jurul lui.

Lotus

Așază-te în mijlocul patului, față în față cu partenerul. El trebuie să stea în șezut cu picioarele turcește, iar tu cuprinde-i talia cu picioarele. Mişcările pe care tu le faci vor stimula punctual G şi clitorisul. Poziția este incitantă şi pentru bărbat, care se va bucura de o „privelişte“ frumoasă.

Credit foto: www.mariefranceasia.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia