Turism

5 locuri pe care trebuie să le vezi iarna asta în România


19 decembrie 2016 | Redacție


România este o ţară plină de mister, cu numeroase peisaje frumoase şi locuri mai puţin cunoscute care merită vizitate. Casoteca vă prezintă câteva obiective turistice din ţara noastră care merită văzute.

Durău

Durău este o stațiune turistică aflată în județul Neamț, la o distanță de doar 6 km față de comuna Ceahlău și la doar 35 de km față de orașul Piatra Neamț.

Fiind amplasată într-o zonă montană, localitatea s-a dezvoltat la o altitudine medie de 800 de metri, chiar la poalele Masivului Ceahlău și așteaptă să fie vizitată de către turiști atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald.

Datorită zonei în care se află, stațiunea beneficiază de un climat subalpin cu aer ozonat, curat și tonic stimulant, elemente de cură naturală ideale pentru petrecerea unui concediu de odihnă și relaxare departe de zgomotul și aglomerația din marile orașe.

Pe lângă odihnă, stațiunea este recomandată și pentru cei care suferă de afecțiuni precum nevrozele astemice, stări de slăbiciune fizică sau intelectuală, anemii și altele, dar și pentru practicarea sporturilor de iarnă în sezonul rece (schi, saniuș etc.), aici existând pârtii de schi atât pentru începători, cât și pentru avansați (Pârtia Poiana Soarelui).

Băile Tușnad

Cel mai mic oraş din România, Băile Tuşnad, atrage anual aproape jumătate de milion de turişti, majoritatea dornici să se bucure de tratamentele cu ape minerale, recomandate în special celor cu afecţiuni ale inimii.

Descoperă care sunt și celelalte destinații pe care trebuie să le vezi în această iarnă pe casoteca.roPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 19 decembrie 2016 10:47
Ultima sansa sa faci bani acum. Noi credem in succes. Poti si tu sa fii un om de succes. Castiga bani foarte rapid. Atentie, oferta este speciala. Vrei sa ratezi o sansa unica? Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia