Sfaturi si trucuri

5 lucruri pe care nu le știai despre penisul lui


18 septembrie 2014 | Vizualizari: 7860


Crezi că știi totul despre organul genital masculin și că nu mai ai ce să afli? Te înșeli! Am făcut o listă cu câteva lucruri inedite despre penis care te vor surpinde!

Sănătatea fizică și un penis sănătos merg mână-n-mână

Dacă partenerul de viață și-a schimbat obiceiurile, analizeză-i stilul său de viață. Doarme puține ore pe noapte sau a luat în greutate? Bărbații care sunt mai grași tind să aibă un nivel de testosteron mai mic, care contribuie la disfuncția erectilă. Totodată, lipsa somnului sau a exercițiilor fizice pot, de asemenea, cauza disfuncții erectile.

Mărimea contează ... pentru bărbați

Potrivit urologului Harry Fisch, penisul unui om de înălțime medie măsoară 3 cm lungime, atunci când nu este în erecție și ajunge să atingă între 4,5 și 6,5 centimetri lungime, când se află în erecție. Studii recente au descoperit că mulți bărbați sunt stresați de dimensiunea penisului lor, indiferent de cât de mare este acesta.


Citește și:

5 „sex-erciții” pentru performanțe sexuale mai bune

Cum reînvii apetitul sexual


Sperma are puține calorii

Materialul seminal este compus din acid citric, aminoacizi, fructoză, enzime și apă, potrivit medicului urolog Harry Fisch. O linguriță cu spermă are doar 36 de calorii!

Este mai flexibil decât crezi

Un studiu realizat în 2002 de cercetătorii de la Universitatea din Stanford, ce  a analizat cuplurile care fac sex sub un RMN, a ajuns la concluzia că penisul are forma unui bumerang, atunci când se află în interiorul vaginului.

Țigările pot opri creșterea penisului

Potrivit unui studiu, bărbații care fumează au erecții mai slabe, față de cei care nu au acest viciu. Medicul urolog Harry Fisch spune că acest lucru se întâmplă deoarece fumatul contractă vasele de sânge, ceea ce face ca fluxul de sânge să nu ajungă la capacitatea maximă. Rezultatul: o erecție slabă.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Laviniu - 19 septembrie 2014 03:35
Cautam persoane cu studii medii si care vor un job bine platit (300 de dolari lunar) de operator online, part-time la domiciliu, 3 ore pe zi, intr-o firma foarte serioasa, cu mari perspective de dezvoltare ! Vrei sa castigi bani intr-o echipa de nota zece? Cere acum mai multe informatii la email [email protected]
Ioan - 19 septembrie 2014 04:59
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia