Terapii alternative

5 pietre prețioase și energiile lor protectoare


02 martie 2016 | Alexa S. Radu


Pietrele prețioase sunt sinonime cu forța și puritatea. Păstrează-le la vedere, pe masă, la capul patului, și ține-le în palmă din când în când, concentrându-te asupra lor. Fiecare piatră are o poveste și transmite energii protectoare.

Diamantul

Este numită și piatra reconcilierii. Reprezintă invincibilitatea și puritatea, uniunea, perfecțiunea, iubirea eternă. În Antichitate, Platon își imagina un ax al lumii format din diamante.

Beneficii: diamantul dă forță și motivație purtătorului.

Smaraldul

Deși fragilă, e o piatră extrem de prețioasă. Simbolizează dragostea adevărată, dar și vitalitatea cosmică, forța și fericirea interioară. Împăratul Nero privea luptele între gladiatori printr-un smarald. Miturile antice atribuie piatra zeiței iubirii, Venus.

Beneficii: Smaraldul dă încredere purtătorului. Culoarea sa verde calmează, aplanează conflictele, aduce seninătate. Are calități terapeutice asupra ochilor (fapt dovedit științific).

Rubinul

Întruchipează pasiunea, tinerețea, voluptatea. Reflectă curajul, lupta, dragostea, forța vitală. În Europa, piatra era plasată în centrul coroanelor regale, pentru a comemora patimile lui Iisus.

Beneficii: Stabilizează emoțiile și apără purtătorul de trădare. Aduce forță spirituală și fizică.

Safirul

Este considerată piatra celestă prin excelență. Reprezintă puritatea, înțelepciunea, nemurirea. Safirul era venerat și la Roma, și în Egiptul Antic, în calitate de piatră a dreptății și a justiției. Egiptenii credeau că safirul controla mișcările astrelor și îl numeau „piatra stelelor“.

Beneficii: Aduce răbdarea și înțelepciunea menite să întărească uniunile. Alungă ura.

Topazul

Este numit și „piatra sfântă“. Simbolizează fidelitatea, forța spirituală. Pentru egipteni, topazul îl reprezenta pe Ra, Regele-Soare, dătător de viață și de fertilitate.

Beneficii: Piatra – care se găsește în numeroase culori – e aducătoare de inspirație. În varianta albastru-translucid, stimulează spiritul, ține în frâu pasiunile și ușurează concentrarea. Ajută la depășirea obstacolelor și la rezolvarea problemelor complicate.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Dorin - 02 martie 2016 18:38
Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani lucrand acasa pe calculator. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia