Terapii alternative

5 secrete ale sănătății feminine


19 iunie 2017 | Redactia


Corpul feminin este un mecanism extrem de complex și diferă de a o persoană la alta. Mai ales din punct de vedere mintal, femeile, deși sunt puternice, sunt predispuse la schimbări de stări emoționale care le influențează stilul de viață.

De la înălțime până la greutate, culoarea părului, a ochilor, forma unghiilor, toate diferă de un om la altul. În ciuda nenumăratelor diferențe, există anumite aspecte de care orice femeie trebuie să țină cont atunci când vine vorba de aspectul fizic.

Hidratare suplimentară

Atât dușurile, cât și băile fierbinți fac parte din ritualul de îngrijire a fiecărui om. Sunt relaxante, ajută la destresarea organismului și a musculaturii, însă acest ritual poate face mai mult rău decât bine în anumite situații. Dacă obișnuiești să faci dușul cu apă fierbinte, acest obicei îți poate afecta pielea, deoarece apa fierbinte înmoaie uleiurile naturale ale pielii și ajută la îndepărtarea lor mult mai repede, facilitând uscarea pielii.

Oricât de obosită ai fi, nu uita de crema de hidratare după baie, de uleiurile esențiale precum cel de lavandă în amestec cu un ulei vegetal, care ajută la menținerea stării de relaxare. Nu evita nici sarea de baie sau băile cu spumă și muzică relaxantă. Un pahar de apă băut înainte de a merge la baie te va feri de oric risc de atatc cardiac, iar unul băut după baie va facilita un somn bun pe timpul nopții.

Află alte secrete pentru a fi mereu sănătoasă pe clicksanatate.ro.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia