Sfaturi si trucuri

5 sfaturi care-ți vor condimenta viața sexuală


28 mai 2014 | Sorina Severin


Dacă la începutul relației focul pasiunii ardea intens, stresul și rutina și-au făcut loc în viața voatră sexuală. Este timpul să iei măsuri și să o revitalizezi. Iată câteva trucuri simple, dar de efect!

Mesaje cu subînțeles

Poate că ți se va părea că trimiterea de mesaje de dragoste pe telefon este o acțiune adolescentină, dar ea poate îmbunătăți viața sexuală. Secretul este să lași loc fanteziei și să nu scrii tot. Poți adăuga o poză cu tine purtând o rochie sexy sau un set de lenjerie provocator, iar el va număra cu nerăbdare orele până va ajunge acasă.

Gheață pentru senzații tari

S-a dovedit științific că un cub de gheață trimite impulsuri către zonele erogene și astfel vei trăi partidele de sex la altă intensitate. Este de ajuns să plimbi cubul de gheață peste coapse, sau mai bine, să-l rogi pe el să facă acest lucru. Nu te opri dacă vei simți că te gâdilă, sexul ar trebui să fie amuzant.

Joc de roluri

Cu toate avem fantezii sexuale, mai ales când vine vorba de actori celebri și extrem de chipeși, dar cât de încântat va fi partenerul tău să știe că-ți imaginezi că ai rămas blocată pe o insulă pustie cu George Clooney? Mai bine, interpretați voi anumite roluri, sau retrăiți momentele cele mai fericite din relația voastră și astfel ve-ți sparge monotonia.


Citește și:

Cele mai potrivite momente pentru sex

Cauzele durerilor în timpul actului sexual


Încearcă o nouă poziție

Rutina se instalează între voi și din cauză că sunteți mai conservatori și evitați să ieșiți din tipare. Lipsa orgasmului se datorează și lipsei de imaginație când vine vorba de poziția sexual. Abandonați pentru o vreme poziția misionarului și veți vedea că viața voastră sexuală se va îmbunătăți considerabil.

Luați o pauză

Fuga de cotidian este posibilă doar printr-o vacanță. Poate fi o escapadă la munte sau un weekend la mare, iar relaxarea și distracția își vor spune cuvântul. Dacă nu aveți timp, inchiriați o cameră pentru o noapte la hotel și imaginați-vă că sunteți într-o vacanță exotică.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Donga - 28 mai 2014 11:29
Vrei sa castigi bani intr-un mod simplu, de acasa? Daca da inscrie-te in echipa mea si ai din start 6$. Tot ce trebuie sa faci e sa iti citesti e-mail-urile trimise de la diverse companii de publicitate. Nu trebuie sa investesti nimic, intra si convinge-te! http://www.maildirect.ro/inregistrare/040c3fe5da27878e03ae5ad58109606b

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia