Cuplu

5 vise erotice descifrate


02 februarie 2016 | Daniela Purcaru


Te trezești buimacă după un vis ciudat în care nu iubitul tău era cel cu care împărțeai patul, ci un străin, fostul sau un coleg. Iată ce semnificație pot avea aceste fantezii!

Îți înșeli partenerul

De obicei, visează că sunt infideli mai ales cei pentru care părerea celor din jur este importantă. Un vis în care nu-l întâlnești pe iubitul sau pe soțul tău în intimitate, ci pe un bărbat necunoscut, nu trădează neapărat o lipsă de încredere în relația de cuplu prezentă. De fapt, nu te mai simți la fel de senzuală și de atrăgătoare pentru partenerul tău. Mai poate însemna și că ți se întâmplă în viața de zi cu zi ceva care te face mai nesigură pe tine însăți. Poate ai nevoie de o schimbare la locul la muncă sau de o strategie nouă pentru a reuși să slăbești, dacă greutatea este problema.

Amantul n-are chip

Îți apare în vis un partener a cărui față e nevăzută? Nu te gândi că-n viitorul apropiat urmează să fii curtată de un bărbat necunoscut. Semnificația visului este legată mai degrabă de provocările pe care le-ai respins și pe care încă mai dorești să le abordezi, dar nu îndrăznești. E un semnl că a venit vremea să elimini tot ceea ce-ți te oprește să acționezi.

Faci dragoste cu o femeie

Un vis în care se ivește o femeie și nu în bărbat cu care ai relații intime reflectă dorința de a fi mai încrezătoare în tine și mai îndrăzneață în relațiile cu partenerul, cu copiii, dar și cu colegii și șefii. Mai poate înseamna și că te simți bine în pielea ta și că ești mulțumită de realizările proprii.

Locul iubitului e luat de un amic sau un coleg

Te trezești spunându-ți că poate e posibil să-l găsești atrăgător pe amicul pe care l-ai visat. De fapt, un vis în care el se strecoară-n patul tău este doar semn că-l apeciezi foarte mult, că te inspiră și te bucuri de sprijinul lui.

Ești geloasă pe reușitele unul coleg și ai vrea să ai măcar o parte din diplomația sau priceperea lui? Iată un motiv pentru care e posibil să-l fi visat într-o postură total diferită decât aceea cerută la birou. Este și un semn că vrei să dezvolți un talent pe care-l admiri acel coleg.

Îl reîntâlnești pe fostul în dormitor

Nu te grăbi să tragi concluzia că ești încă înnebunită după fostul partener, dacă visezi că vă iubiți din nou! E clar însă că te mai lupți să rezolvi unele aspecte legate de relația încheiată. E posibil să nu te fi vindecat sufletește după ruptura produsă, deci este cel mai bun indiciu că nu e momentul să accepți pe altcineva în viața ta.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Stefan - 03 februarie 2016 11:47
LUCREZI DE ACASA! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, trimite mesaj “INFO”, la adresa de mail [email protected]
Gigi - 03 februarie 2016 12:08
Cautam colaboratori, persoane serioase care doresc sa isi imbunatateasca venitul.
Se lucreaza confortabil de acasa minim 2-3 ore pe zi sau full time.Se ofera contract.Piata de carte este in continua dezvoltare, iar veniturile dumneavoastra pot fi in crestere alaturi de noi
Cerinte:
- cunostinte minime PC,
- conexiune la internet,
- rabdare si seriozitate.
Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -mail.
Proiectul vizeaza piata de carte electronica.Rog doar persoanele serioase sa trimita e-mail cu titlul "detalii" la adresa [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia