Horoscop

5 zodii de femei rele, care îţi scot peri albi!


24 aprilie 2017 | Alexandra Obreja


Se spune că fetele bune ajung în Rai, iar fetele rele ajung unde vor ele. Nu ştim dacă e adevărat sau nu, dar cu siguranţă există unele femei care de când se nasc şi până mor au ceva malefic în personalitatea lor.

Berbec

Eşti extrem de impulsivă şi acţionezi după cum te taie capul. Nu eziţi să spui în faţă ceea ce crezi, fără să te gândeşti măcar o secundă la ce ar putea simţi persoana respectivă. Nu ţii cont de nimic iar diplomaţia nu e punctul tău forte, mai ales atunci când vine vorba de bărbaţi.

Gemeni

Eşti o fire duală şi joci la dublu, cum s-ar spune. Fidelitatea ta e pusă mereu sub semnul îndoielii şi ai mereu discuţii cu partenerul atunci când observă că îţi plac mai mulţi ochi. Eşti o persoană dificilă iar pentru bărbaţi e riscant şi greu să convieţuiască alături de tine.

Leu

Îţi place să conduci pe toată lumea şi nu ţii cont de sfaturi sau alte păreri. Partenerul tău se simte mai ceva ca un căţel pe lângă tine şi nu suportă să fie sub papucul tău. Ar trebui să îţi reconsideri atitudinea dacă nu vrei ca toată lumea să te ocolească.

Citeşte şi Cele mai ascunse frici ale semnelor zodiacale

Fecioară

Eşti una dintre cele mai dificile femei dintre toate nativele zodiacului. Firea ta critică şi tipicară te determină să jigneşti oamenii şi să îi faci să se simtă inferiori. Ai o stimă de sine mult prea crescută şi eşti extrem de egoistă. Puţină modestie nu ar strica.

Scorpion

Cine te cunoaşte, ştie că nu trebuie să te calce pe coadă. Nu te laşi dată la o parte de nimeni şi ai pretenţia să ai mereu ultimul cuvânt de spus. Eşti o fire pretenţioasă, capricioasă, iar stările tale sunt mai schimbătoare ca vremea. Dacă nu te vei redresa, niciun bărbat nu va face faţă vieţii alături de tine. Recunoaşte-ţi, în primul rând, defectele!

Citeşte şi Zilele norocoase ale lunii mai pentru fiecare zodie

Sursă foto today.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mihaela - 24 aprilie 2017 18:54
Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatiila adresa noastra de email : [email protected]
Adrian Razvan Profir - 24 aprilie 2017 18:58
Castiguri la domiciliu, real, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: [email protected]
Costica - 25 aprilie 2017 00:14
Oferta actuala: oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected] com

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia