Cuplu

6 moduri prin care partenerul îți arată că te iubește


10 ianuarie 2017 | Ariana Maria


Mă iubește sau nu mă iubește. Probabil că, la fel ca oricare femeie, te întrebi dacă partenerul tău este îndrăgostit sau nu de tine. Dar chiar dacă el nu-ți spune, acesta îți poate arăta prin alte moduri că te iubește. Iată care sunt acestea.

Te tratează cu respect

Atunci când partenerul este îndrăgostit de tine, te va trata mereu cu respect şi va avea grijă să fie alături de tine în momentele cele mai importante. În cazul în care îi plac părerile tale, îți spune complimente legate de caracterul tău, celebrează realizările tale, acordă atenție detaliilor, toate acestea dovedesc cât de importantă ești pentru el.

Ești mereu în mintea lui

Îți trimite pe parcursul zilei mai multe mesaje haioase? Asta înseamnă că vrea să te facă să zâmbești. Atunci când devii o parte foarte prezentă în viața sa chiar și când nu sunteți împreună, înseamnă că el își dorește ca relația să fie cât mai frumoasă.

Face compromisuri

Iubirea poate face ca un om să devină mai bun. Când partenerul începe să facă tot posibilul ca să vă întâlniți cât mai des chiar dacă el are altceva de făcut, dovedește că este foarte îndrăgostit de tine şi vrea să-și petreacă cât mai mult timp împreună.

Citește și: 5 fraze de evitat în cearta de cuplu!

Te îmbrățișează în public

Unii bărbați ezită afișarea afecțiunii când se află în public. Dar atunci când acesta te ține de mână anunță cu mândrie că tu ești partenera lui, care este și un gest protector. Un alt gest de dragoste mai este atunci când îți oferă îmbrățișări.

 Vrea să aibă grijă de tine 

Fiecare bărbat vrea să aibă grijă de parteneră, iar acest lucru indică că îi pasă de tine. El vrea să facă lucurile mai bine, să te facă să zâmbești.

Vezi și: 5 lucruri pe care cuplurile fericite le fac în mod normal

Vrea ca familia lui să te îndrăgească

Când partenerul este gata să te prezinte oamenilor care sunt foarte importanți pentru el înseamnă că este dornic să-i cunoști familia și prietenii. Acest lucru indică că are intenții serioase. El este mândru că este cu tine și vrea ca familia să te placă.

Alte moduri prin care îți arată că te iubește sunt:

- Nu-i este frică să lupte sau să-și ceară scuze;
- Atunci când vorbește despre viitor te include și pe tine;
- Îți spune ”te iubesc”.

Sursă: www.yourtango.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Lupsa - 13 ianuarie 2017 12:26
Oferta speciala: castiguri la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia