Stil de viata

6 motive pentru care este bine să bei apă în primele 60 de secunde după ce te-ai trezit!


27 aprilie 2017 | Ariana Maria


Dacă bei apă pe stomacul gol, poți evita numeroase probleme de sănătate. De aceea, începe-ți ziua prin hidratarea corpului, deoarece organismul se deshidratează pe timpul nopții.

Apa băută pe stomacul gol ajută la îmbunătățirea funcțiilor organismului, și anume.

Stimulează procesul de digestie

Dacă bei un pahar mare cu apă dimineața imediat ce te-ai trezit, ajuți în stimularea procesului de digestie, care devine cu 24% mai activ pentru următoarele 110 minute.

Elimină toxinele din organism

Rinichii acumulează toxinele care se adună în sânge și pe care apoi le elimină. De aceea, ei au nevoie de mai mult lichid pentru a putea îndeplini această funcție.

Citește și: De ce este bine să bei apă cu ghimbir

Reduce pofta de mâncare

Un pahar cu apă băut dimineața ajută în combaterea senzației de foame. De aceea, este important să o bei în primele 60 de secunde după ce te-ai trezit.

Menține pielea sănătoasă

Dacă organismul este hidratat, atunci pielea devine catifelată, curată și elastică. Aceasta este principalul beneficiu al apei băută pe stomacul gol.

Protejează colonul

Atunci când nu bei suficientă apă pe parcursul zilei, colonul sustrage apă suplimentară din materialul rezidual al intestinului, iar acest lucru duce la obstrucționarea lui. Dacă organismul este hidratat, colonul și celelalte organe își vor putea îndeplini funcțiile.

Citește și: Băuturi la fel de sănătoase ca apa

Crește nivelul de energie și rezistență

Pentru ca sistemul limfatic să-și poată îndeplini funcțiile, el are nevoie de apa din organism. În plus, astfel previi apariția anumitor boli infecțioase.

Credit foto: www.boldsky.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Marioara - 27 aprilie 2017 21:34
Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected] com
- 27 aprilie 2017 23:58
Oferta noua: castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia