Ingrijire

Acest smoothie te scapă de petele de pe piele!


16 iunie 2017 | Ariana Maria


În fiecare zi, pielea este expusă factorilor din mediu, favorizând apariția afecțiunilor dermatologice. Dar ingredientele acestei băuturi le tratează din interior, lăsând tegumentul radiant și sănătos.

Principalele ingrediente, ghimbirul și untul de migdale, stimulează regenerarea pielii, conțin fibre, vitamina B6 și potasiu, care nu numai că protejează pielea, ci are beneficii și în menținerea sănătății rinichilor, oaselor și a inimii.

În plus, substanțele nutritive stimulează activitatea celulelor pielii și le protejează de daunele provocate de radicalii liberi. Datorită cantității de vitamina E și a acizilor grași pe care-i furnizează organismului, smoothie-ul este hidratant și stimulează producția de elastină, dar și de melanină din piele.

Citește și: Uleiul de măsline, tratament pentru părul deteriorat

Pentru smoothie, ai nevoie de:

- 2 banane

- 2 cești de apă

- 1 lingură de ghimbir ras

- 1 lingură de unt de migdale

- 3 linguri de semințe de cânepă

- cuburi de gheață (opțional)

Mod de preparare:

Descojește bananele, pune-le în vasul blenderului și mixează-le până devin pastă. Adaugă ghimbirul ras, apa și amestecă din nou câteva secunde. Apoi, adaugă untul de migdale și semințele de cânepă și mixează-le la viteză mică până capătă o textură cremoasă. La final adaugă și cuburile de gheață.

Citește și: Măști uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten

Consumă băutura dimineața sau după-amiaza, de cel puțin trei ori pe săptămână, regulat, pentru cele mai bune rezultate. Nu neglija rutina de îngrijire a pielii. Folosește protecție solară și creme în fiecare zi. În plus, aplică măști de față.

Credit foto: www.steptohealth.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cristian - 17 iunie 2017 20:46
Va oferim lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia