Horoscop

Aceste zodii sunt mai arogante decât crezi!


23 martie 2017 | Alexandra Obreja


Nu sunt foarte prietenoşi şi nici nu discută cu oricine. Nativii anumitor zodii sunt caracterizaţi de ceilalţi drept aroganţi şi foarte pretenţioşi, dar asta nu îi împiedică să acţioneze după bunul plac.

Gemeni

Îţi place să epatezi prin ţinută şi comportament. Priveşti lumea de sus şi nu te cobori la nivelul celor needucaţi. Te pui întotdeauna pe primul loc şi nu te întinzi la vorbă cu oricine, ci doar dacă ai un interes financiar. Nu îţi place să faci pacturi sau înţelegeri, de aceea nici nu eşti un bun negociator. Oamenii te percep ca fiind o persoană îngâmfată şi egoistă.

Leu

Tu eşti Regele. Ai pretenţia ca toată lumea să îţi stea la picioare, să facă totul pentru tine şi să îţi îndeplinească ordinele. Ai tendinţa să controlezi totul şi să te supraestimezi. Deşi prietenii tăi îţi atrag atenţia de multe ori că nu e bine cum te comporţi, tu le ignori sfaturile şi continui să dai comenzi. Lumea ar putea crede că eşti o persoană mult prea înfumurată.

Fecioară

Eşti o persoană foarte selectivă, iar cercul tău de prieteni este foarte restrâns. Preferi oamenii alături de care să ai ce discuta, preferi oamenii intelectuali. Temele de discuţie trebuie să fie neapărat legate de cărţi, călătorii, descoperiri ştiinţifice sau opere de artă. Nu îţi place să îţi pierzi timpul cu lucruri simple aşa că ceilalţi te văd ca un om arogant şi pretenţios.

Scorpion

Eşti un om misterios şi îţi place să trăieşti în singurătate. Cu greu laşi pe cineva să se apropie de tine. Dacă ţi se întâmplă să fii la o petrecere, eşti prima persoană care vrea să plece deoarece nu suporţi locurile aglomerate. Uneori, ai tendinţa să te închizi în tine iar oamenii te cataloghează ca fiind un om arogant şi nesuferit.

Sursă foto: independentfemme.com

Peşti

Eşti o fire extrem de alunecoasă, dar şi foarte sigură pe tine. Uneori, această siguranţă te face să devii puţin cam arogantă, chiar dacă nu ai tendinţa să exagerezi. Ştii să te temperezi, dar nici nu îţi displace situaţia. Îţi alegi prietenii cu grijă şi nu faci rabat de la calitate.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Hilda - 23 martie 2017 14:05
Ai aflat? In Ianuarie 2017o editura cu renume, din Romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Lucrezi pe internet de acasa si castigi bani prin contract legal de comision! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, viziteaza pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Biblioteca-cu-bani-197928770597317/ sau scrie-ne la adresa de e-mail: [email protected]
Mihaela - 23 martie 2017 19:38
Castigi part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]
Costică - 24 martie 2017 06:34
Din propria experienţă, GEMENII şi PEŞTII nu sunt deloc aroganţi. În schimb, VĂRSĂTORII sunt cei mai aroganţi cu putinţă.
Adrian Razvan - 25 martie 2017 13:57
Oferta super pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia