Afectiuni de la A la Z

Află bolile la care ești predispusă în funcție de personalitate


15 ianuarie 2016 | Raluca Cocriș


Ai o fire romantică sau ești mai pragmatică de felul tău? Te stresezi adesea, ești timidă, îți place să socializezi? Firea ta este un indicator bun pentru oamenii de știință care au studiat fenomenul și au ajuns la concluzia că personalitatea ne predispune la anumite probleme de sănătate.

Unele gesturi și obiceiuri ne pot influența starea de sănătate. De exemplu, dorința de implicare și de a cunoaște oameni noi sunt trăsături care luptă cu bolile, în timp ce altele, cum sunt timiditatea și posesivitatea sau pesimismul, sunt factori declanșatori pentru diverse boli. Iată despre ce este vorba!

Ești timidă? Răcești mai des

Ți-e teamă să îți exprimi o opinie în fața unui grup de oameni sau a șefului direct? Timiditatea te copleșește când ți-e lumea mai dragă? Studiile arată că de tine se lipesc infecțiile virale cu orice ocazie. Răcești des, au descoperit oamenii de știință, iar această consecință negativă asupra corpului se datorează timidității.

Te stresezi din orice? Poți face infarct

Grijile se năpustesc asupra ta și nu te lasă să te liniștești nicio clipă? Ți se pare că lumea în jurul tău te vorbește de rău sau că cei dragi sunt predispuși la accidente și trebuie să le porți de grijă? E cazul să iei o pauză. Deși stresul te ferește de Alzheimer, spun cele mai noi studii în domeniu, te poate expune unui risc mare să suferi de infarct miocardic.

Ești optimistă? Ai o imunitate de fier

Optimismul tău se poate traduce prin inimă sănătoasă și imunitate puternică în fața bolilor. În plus, dacă ești optimistă trăiești mai mult, se arată în cercetările cercetătorilor. Dacă te situezi la polul opus, adică ai probleme cu pesimismul și nu-l poți ține sub control sub nicio formă, verifică-ți periodic starea de sănătate a inimii. În timp, energia negativă slăbește inima.

Ești romantică? N-ai probleme cu tensiunea

Îți place să îmbrățișezi oamenii dragi ție și te „hrănești“ cu sentimente frumoase de dragoste, fie că e vorba de părinți, soț sau copiii tăi? Atingerile, îmbrățișările și săruturile cresc nivelul de oxitocină, cunoscut și ca hormonul dragostei, care are și efectul de reglare a tensiunii arteriale. Mai mult, o fire romantică este ferită de stres și, deci, de boli.

Sursă foto: sheknows.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Luci - 15 ianuarie 2016 13:30
Oferte de lucru -Operator OnLine
Pentru totii románi de pretutindeni
Selectam Operator Retea Marketing OnLin Mondial
Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail.
Lucrezi de acasa. Program part-time sau full-time.

Cerinte:
-Cunostinte minime PC
-Necesar Calculator
-Varsta minima 18 ani
-Rabdare
-Seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
Compania ofera si "Scrisoare de Recomandare" dupa circa 3 luni de activitate
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.

Va rog distribuiti acest anunt,cei care doresc sa invete ceva nou sau doresc sa munceasca OnLine o sa va multumeasca si avem loc pentru fiecare.Daca eu pot si tu poti.
Scrie celebrul Bob Proctor ín cartea sa "Te-ai nascut bogat"
"Tot ceea ce daruim se intoarce mai devrema sau mai tarziu la noi".
Pentru informatii trimiteti textul " Info " la adresa de email:
lucibading8@gmail.com

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia