Horoscop

Află cât de mult vei trăi în funcție de zodie!


28 octombrie 2014 | Elena Diaconu


Astrele influențează într-o mare măsură felul în care trăim, dar și cât trăim. Cu toate acestea, datele oferite de astrologi sunt doar orientative.

Berbec

Ești o fire extrem de impulsivă, fapt pentru care obișnuiești să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri. Ai tendința să mergi până la epuizare, motiv pentru care vei trăi doar până în jurul vârstei de 75 de ani.

Taur

Îți dorești ca toate lucrurile pe care le faci să iasă așa cum îți dorești, ceea ce înseamnă că de cele mai multe ori te consumi energetic. Cu toate acestea, poți prinde frumoasa vârstă de 70 de ani dacă ai puțină grijă de sănătatea ta.

Gemeni

Ești o fire extrem de visătoare, ceea ce poate fi un lucru rău când vine vorba de sănătatea ta. Din această cauză, poți fi predispus la diverse accidente. Cei care au grijă de sănătatea lor, trec peste vârsta de 50 de ani.

Rac

Nativul din zodia Rac este unul dintre cele mai longevive semne zodiacale, chiar dacă viața le este presărată cu multe obstacole și greutăți. Cei mai mulți raci prind frumoasa vârstă de 90 de ani.

Leu

Ai toate șansele să depășești vârsta de 90 de ani dacă ești precaută și te ferești de pericolele care te pândesc. Cu cât îți ții mai mult în frâu pornirile, cu atât vei avea o viață mai lungă și mai fericită.

Fecioară

Obsesia ta pentru sănătate te va ajuta să ții departe de tine afecțiunile care îți pot subrezi organismul din vreme. De aceea, poți ajunge chiar la vârsta de 80 de ani, însă dacă nu ai grijă de tine, riscul de a muri la vârsta de 50 de ani este destul de mare.

Balanță

Cu toate că nu te poți lăuda cu o sănătatea de fier, odată ce ți-ai găsit echilibrul ai șanse foarte mari să prinzi vârsta de 100 de ani. Pentru tine, o viață echilibrată înseamnă să ai pe cineva alături, care să te susțină.

Scorpion

Ai o intuiție remarcabilă, cu ajutorul căreia reușești să treci ca prin urechile acului peste toate pericolele car te pândesc. Cu toate acestea, astrologii susțin că vârsta la care poți ajunde este de 65 de ani.

Săgetător

Ești o fire aventurieră și-ți place să trăiești din plin. Cu toate că ești predispus la accidente, treci peste pericole și nu te lași doborât de problemele vieții. De aceea, ai șanse mari să trăiești până la vârsta de 90 de ani.

Capricorn

Riști să-ți scurtezi singur viața, din cauză că te agiți peste măsură și te lași pradă viciilor. De aceea, poți trăi doar până la vârsta de 60 de ani, dar îți poți crește speranța de viață dacă ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Vărsător

Pentru a avea o viață lungă trebuie să ai cât mai multă grijă de sănătatea ta, ceea ce înseamnă că este de preferat să renunți la cel mai mare viciu al tău - fumatul. Astfel, poți prinde frumoasa vârstă de 90 de ani.

Pești

Ai o viață destul de zbuciumată, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să ai mai puțină grijă de sănătatea ta. Dacă ești atent la semnalele pe care ți le transmite corpul și elimini problemele, poți ajunge până la vârsta de 80 de ani.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nikol - 27 octombrie 2014 13:57
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]
Ioan - 27 octombrie 2014 21:51
Noi nu cerem experienta! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Adrian Razvan - 28 octombrie 2014 11:16
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - varsta minima 18 ani - rabdare - seriozitate – perseverenta. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti o sa incepeti sa lucrati. Program part-time: 1-3 ore/zi.
Cereti detalii la adresa de e-mail: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
Liza - 17 noiembrie 2014 16:47
CELE MAI SIGURE OFERTE DE LUCRU!Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja sau facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU esteMLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate. Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimite-ti textul ''INFO'' la adresa de email [email protected]
Alia - 25 noiembrie 2014 12:56
Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
abilitati de operare calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta si presupune navigare pe internet pe o tema data, cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa de mail: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia