Horoscop

Află ce simbol ești în zodiacul grecesc!


12 noiembrie 2014 | M.H.


Potrivit grecilor antici, există un semn atrologic care prezice latura ta întunecată. Grecii antici credeau că horoscopul forțelor întunericului nu este mai puțin important decât cel tradițional cu semne zodiacale. Horoscopul antic este împărțit în 10 semne vechi, și în funcție de perioada nașterii, îți prezice soarta în funcție de latura ta negativă.

Sfinx: 23 octombrie - 30 noiembrie

Potrivit horoscopului antic, dacă ești născută în această perioadă ești rece, egoistă, vicleană, încerci întotdeauna să-i păcălești cu umilință pe ceilați și să profiți de ei în orice situație. În plus,  ai tendința de a economisi bani, dar numai pentru tine, de aceea îi ascunzi în multe locuri, știute doar de tine. Totodată, tinzi să crezi că lumea se învârte în jurul tău, de aceea nu ai prieteni adevărați.

Minotaur: 1 decembrie – 7 ianuarie

Potrivit horoscopului antic, dacă te-ai născut în această perioadă, deși îți dorești foarte mult, nu te afli niciodată la conducere. Din acest motiv, ai tendința de a lua ideile altor persoane și de a le prezenta ca fiind ale tale. Ai foarte mare grijă! Acest obicei îi poate deranja pe unii dintre colegii de serviciu.


Citește și:

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Zodiacul japonez îți spune ce personalitate ai


Centaur: 8 ianuarie – 12 februarie

În legendele mitologice, centaurul este jumătate om, jumătate cal. Dacă te-ai născut în această perioadă îți controlezi cu greu resentimentele, accesele de furie, dorințele sexuale, frica și gelozia. Te lași ghidată mai mult de emoție, mai degrabă decât de un motiv.

Harpie: 13 februarie - 18 martie

Harpie este o creatură mitologică înaripată, cu gheare mari, fiind considerată simbolul răzbunării. Dacă ești o harpie îți este foarte greu să ierți. Ești dușmănoasă și-ți ții aceste sentimente de  nemulțumire și invidie ascunse în tine ani de zile. Îți găsești fericirea pe nenorocirile celor apropiați.

Pegasus: 19 martie - 24 aprilie

Dacă te-ai născut în această perioadă, ești îngânfată și crezi că meriți mai mult decât ce-ți oferă soarta. Urăști rutina și dorești să duci o viață romantică și iluzorie.

Cerberus: 25 aprilie - 30 mai

Cerberus este câinele gigant cu trei capete cunoscut în mitologia greacă pe post de păzitor ale porților iadului. Dacă te-ai născut în această perioadă înseamnă că ești ca o bestie, gata să sară la gâtul oricui îndrăznește să-ți spună ceva ce nu e pe placul tău.  

Satir, 31 mai  03 iulie

Satirul este divinitatea rustică din mitologia greacă, reprezentată printr-o ființă cu corp omenesc acoperită cu păr, cu coarne și picioare de țap (sau de cal), care personifică instinctele brutale. Femeile satir au tendința de a alerge relațiile de dragoste cu obstacole și au foarte puțin interes în a cunoaște dragostea adevărată.

Sirenă: 4 iulie - 10 august

În mitologia greacă, vocea irezistibilă și dulce a sirenelor îi convingea pe marinari să sară de pe stânci. În viața reală, femeile sirenă controlează totul din jur cu farmecul lor. Ești fermecătoare, atunci când vrei să fii.

Griffin: 11 august - 15 septembrie

Griffinul era în legendele mitologice jumătate leu, jumătate vultur - o creatură militantă, puternică, de necontrolat. Dacă ești născută în această perioadă înseamnă că ești fanatică, singurul tău scop este să aperi tot ce ai cu orice mijloace. De aceea, poți fi foarte periculoasă.

Himeră: 16 septembrie – 22 octombrie

Himera este o creatură mitică (cu cap de leu, corp de capră și coadă de șarpe). Dacă ești născută în această perioadă, potrivit horoscopului antic, ai tendința de a fi ipocrită, de aceea nu ești văzută ca o persoană de încredere. În plus, ești o fire neînțelească pentru cei din jurul tău.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 12 noiembrie 2014 06:24
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. (Afacere proprie)
Cerinte:
- cunostinte minime PC.
- necesar calculator.
- conexiune internet.
- varsta minima 18 ani.
- rabdare
- seriozitate
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire unde veti afla toate detalile si apoi care doriti o sa incepeti sa lucrati. Program part-time/full-time , acasa.
Se va lucra pe 2 planuri, iar in al doilea plan, cu 2-3 ore pe zi se poate ajunge usor la 300$ lunar! Pentru detalii trimite “Info“ la e-mail: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
Ioan - 12 noiembrie 2014 08:25
Munca la domiciliu
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Cerinte:
- cunostinte minime PC
- necesar calculator
- conexiune internet
- varsta minima 18 ani
- rabdare
- seriozitate si perseverenta
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Cereti detalii la adresa de e-mail: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
Miha - 13 noiembrie 2014 22:34
AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE “INFO” LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII
Alia - 25 noiembrie 2014 12:52
Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
abilitati de operare calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta si presupune navigare pe internet pe o tema data, cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa de mail: [email protected]
Daniel - 18 ianuarie 2015 14:07
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia