Ingrijire

Ai tenul pătat? Scapă de petele maronii cu aceste soluţii bio!


27 iunie 2015 | Elena Diaconu


Petele maronii sunt un semn al îmbătrânirii tenului, însă din fericire pot fi estompate cu ajutorul unor soluţii bio. Iată cum poţi avea un ten mai curat şi mai luminos.

1. Prepară-ţi o mască de faţă pe bază de ulei de cocos şi fistic mărunţit. Pasta obţinută dintr-o lingură de ulei de cocos şi o lingură de fistic se aplică pe zonele hiperpigmentate, de două ori pe zi.

2. Uleiul de muştar are rolul de a deschide la culoare petele maronii, reducând astfel gradul de pigmentare a pielii. Masează-ţi faţa cu puţin ulei de muştar sau foloseşte-l în combinaţie cu suc de lămâie sau cu lapte bătut.

3. Un alt remediu necostisitor este sucul de lămâie. Acidul prezent în compoziţia sucului are un rol important în albirea zonelor pigmentate, în timp ce vitamina C redă elasticitatea pielii, lăsând-o catifelată şi strălucitoare.

După ce ai aplicat puţin suc de lămâie pe pete, lasă-l să acţioneze 5-10 minute, după care clăteşte-te bine pe faţă cu apă călduţă, iar la final cu un jet de apă rece.

4. Fructul de avocado este bogat în vitamina E şi acid oleic, două substanţe nutritive care refac ţesuturile pielii şi estompează petele maronii de pe ten. Pentru a beneficia de beneficiile acestui fruct, prepară o mască din pulpă de avocado şi puţin lapte.

5. Şi uleiul de ricin poate fi folosit pentru reducerea petelor maronii care încarcă tenul şi îi reduc din luminozitate. Proprietăţile antiinflamatoare şi acide ale uleiului sunt cele care acţionează în mod benefic asupra petelor de pe ten.

Pentru efecte maxime, aplică puţin ulei de ricin direct pe zonele afectate, lasă-l să acţioneze 10-15 minute, după care îndepărtează cu apă călduţă.
 Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Extera - 26 iunie 2015 21:05
Un sistem testat pentru a castiga bani! Este cazul sa incetezi sa mai cauti alte oferte nesigure si neserioase! Acum si aici ai gasit exact ceea ce iti trebuie: un sistem testat, sigur, simplu si eficient prin care si tu sa castigi bani in timpul liber. Te astept sa ceri mai multe detalii la adresa mea de email: [email protected]

Laura - 26 iunie 2015 21:11
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Alina - 26 iunie 2015 21:25
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Ben - 26 iunie 2015 22:55
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Rodica - 27 iunie 2015 14:40
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia