Afectiuni de la A la Z

Alimentul care poate învinge cancerul


23 septembrie 2014 | Madalina Harjoi


Specialiștii au descoperit că amestecul dintre zeama de lămâie și bicarbonatul de sodiu poate avea un efect de 10. 000 de ori mai puternic decât chimioterapia. Aflam din acest articol totul despre alimentul care poate învinge cancerul.

Numărul bolnavilor de cancer crește an de an foarte mult. Din acest motiv, cercetătorii sunt în căutarea unor tratamente alternative. Unele studii au demonstrat că lămâile au proprietăți anticancer. Prin urmare, lămâia este indicată în tratamentul chisturilor și tumorilor.

Combinația dintre bicarbonat de sodiu și lămâie are efect antimicrobian puternic în tratarea infecțiilor bacteriene și fungice. Mai mult decât atât, acest amestec te scapă de paraziții interni, fiind indicat și în reglarea tensiunii arteriale.

Alimentul care poate învinge cancerul - Lămâia te scapă de stres

Datorită vitaminei C, B, calciului, fierului, fosforului, potasiului, magneziului, zincului, proteinelor și carbohidraților care să găsesc în aceasta, lămâia este benefică pentru sistemul nervos, fiind un antidepresiv puternic, reducând stresul și calmând nervii.


Citește și:

Acest tip de ulei esențial combate cancerul!

Iată semințele care previn cancerul!


Distruge celulele canceroase

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente susține că, în urma a 20 de experimente de laborator, realizate începând cu anul 1970, până de curând, lămâia distruge celulele canceroase în 12 tipuri de cancer. Aceasta previne metastaza celulelor canceroase și este de 10.000 de ori mai puternică decât medicamentele, cum sunt adriamicina și chimioterapia.

De asemenea, cercetătorii au descoperit că un amestec din zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu distruge celulele canceroase, fără a afecta celulele și țesuturile sănătoase. Specialiștii spun că pacienții diagnosticați cu cancer ar trebui să bea suc de lămâie și o linguriță de bicarbonat de sodiu.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Florea - 23 septembrie 2014 04:18

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Marian - 24 septembrie 2014 12:35
daca amestecam bicarbonatul cu zeama de lamaie face spume., se stinge bicarbonatul. cum se ia ? se amesteca sau nu cele doua ?
Giony - 26 septembrie 2014 11:01
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul “trimite curs” la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.
Giony - 26 septembrie 2014 11:02
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!
Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos!
Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite “vreau “ la : e-mail : [email protected]
Silvia - 29 septembrie 2014 15:20
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia