Remedii naturiste

Antibioticul care vindecă infecțiile fără să aibă reacții adverse


02 martie 2015 | Elena Diaconu


Chiar dacă te confrunți adesea cu infecții în gât, cu răceli sau cu alte probleme de sănătate cauzate de diverse virusuri sau bacterii, nu trebuie să recurgi imediat la antibioticele care conțin substanțe de sinteză.

Poți folosi un antibiotic natural care are aceleași efecte ca medicamentele cu proprietăți antibiotice, însă nu are efecte adverse asupra corpului.
 

Pentru prepararea antibioticului natural ai nevoie de:

- o lingură de turmeric pudră
- 100 grame de miere organică

Cele două ingrediente se amestecă bine într-un recipient de sticlă, după care se închide etanș.

Acest antibiotic natural se poate folosi chiar de la primele semne de infecție. În prima zi se ia câte o linguriță din acest amestec, din oră în oră, urmând ca în zilele următoare să se ia câte o liguriță la fiecare două ore. Tratamentul se încheie în a treia zi când se ia câte o linguriță de trei ori pe zi.

Cei doi compuși ai antibioticului au proprietăți antiinflamatoare și distrug bacteriile rele și virusurile care atacă organismul și slăbesc sistemul imunitar. În plus, folosirea acestui antibiotic nu afectează stomacul și nici nu distruge flora bacteriană intestinală.

În cazul în care recurgi la acest remediu, dar nu observi îmbunătățiri în primele două zile de tratament sau te simți chiar mai rău, este necesar să consulți un medic de specialitate.

Credit foto: www.healthy-holistic-living.com.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mircea - 03 martie 2015 11:06
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia