Sfaturi si trucuri

Avantajele relației cu un bărbat mai în vârstă


22 ianuarie 2016 | Maria Stoica


Despre iubirea cu un reprezentant al sexului tare mult mai mare decât partenera acestuia s-au scris multe, însă se pare că acest subiect este încă de interes. Așadar, o să vă prezint în acest articol avantajele relației cu un bărbat mai în vârstă

Crezi că ești norocoasă pentru că te-ai îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă. Haideți să vedem cum stau lucrurile în realitate și care sunt avantajele acestei relații. Cele mai multe dintre femeile care au un iubit trecut de prima tinerețe, afirmă că această relație este plină de provocări, dar are și numeroase lecții de învățat.

Avantajele relației cu un bărbat mai în vârstă: stabilitate emoțională și stare financiară mai bună

Avantajele relației cu un bărbat mai în vârstă este sunt mult mai calmi. Relațiile anterioare și toate trăirile de până acum, chiar și cele negative, au reușit să-i învețe cum să reacționeze în situațiile mai puțin plăcute și să nu li se mai pară un capăt de țară fiecare gest al tinerelor partenere care nu e tocmai pe placul lor. Firea mai răzvrătită și comportamentul impulsiv al femeilor aflate la prima tinerețe, pot fi “îmblânzite” de către calmul și siguranța bărbaților maturi. De asemenea, aceștia adoră să asculte tot ceea ce au partenerele lor de spus. Sunt interesați de tot ce li se întâmplă și nu o să le spună niciodată acestora că au un comportament de copil. Va căuta să le înțeleagă și să le rezolve orice problem.

În plus, printre avantajele unei relații cu un bărbat mai în vârstă se numără și starea financiară a acestuia. Vorbim deja de reprezentanți ai sexului tare care știu ce vor în ceea ce privește viața profesională, au deja o carieră bine dezvoltată și, de asemenea, o situație financiară stabilă și mult mai bună ca a unui bărbat tânăr.

Te vei simți protejată – printre avantajele relației cu un bărbat în vârstă sunt numeroase

Tot printre avantajele unei relații cu un bărbat mai în vârstă este și faptul că te vei simți protejată și importantă. Știe ce să-ți spună și ce să facă ca să te simți cu adevărat o femeie adorată.

De asemenea, și faptul că ai foarte multe de învățat de la un bărbat cu experiență se numără printre avantajele relației cu un bărbat mai în vârstă. Ai încredere în el pentru că știe deja lucrurile pe care tu vrei să le înveți. În plus, este și un amant pe cinste. Pe de altă parte, știe să fie romantic, îți gătește, te ajută la curățenie și la cumpărături și te face să te simți ca o regină.

Deși sunt numeroase avantajele unei relații cu un bărbat matur, trebuie să iei în considerare și dezavantajele. Bătrânețea lui s-ar putea să nu-ți fie pe plac la infinit. Va trebui să te împarți între activitățile specifice vârstei tale și grija pentru el – dacă și-a luat medicamentele, dacă a ținut regim sau va trebui să mergeți la un consult medical. În plus, la un moment dat vei fi nevoită să renunți la o viață socială. Nu vei mai putea ieși cu prietenii în club, el va prefera să vă petreceți serile în casă, la televizor. Poate asta nu va fi o problemă o săptămână, o lună sau un an. Dar la un moment dat nu-ți va mai plăcea acest stil de viață.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Anuta - 22 ianuarie 2016 23:25
''Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! OFERTA DE LUCRU!!PROIECT NOU >> PART-TIME -DIRECT PE INTERNET.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri poti CONTINUA sau poti sa te RETRAGI Se ofera contract de comision ! Nu este un job, ci o afacere. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte:
cunostinte minime PC
conexiune la internet
Pentru detalii, rog doar persone serioase sa trimiteti mail la adresa :[email protected]
Militaru Gheorghe - 23 ianuarie 2016 07:39
Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia