Diete

Băutura care elimină rapid toxinele din corp și arde grăsimile


14 octombrie 2014 | Elena Diaconu






Învață să prepari o băutura care elimină rapid toxinele din corp și arde grăsimile, o băutură delicioasă care are un rol important în menținerea sănătății.

Pentru băutura care elimină rapid toxinele din corp și arde grăsimile ai nevoie de câteva ingrediente care au proprietăți remarcabile asupra corpului: ghimbir și pere dulci.


Cercetările medicale arată că această combinație ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din corp, întărind sistemul imunitar.

Perele dulci și zemoase sunt o sursă bună de fibre dietetice. Acestea mențin sănătatea sistemului cardiovascular, dar și a celui digestiv.

Ingrediente: 3 pere curățatate: 2 rădăcini mici de ghimbir; 1/2 castravete, 1/2 de lămâie curățată.

Mod de preparare: Amestecă toate ingredientele într-un blender, după care strecoară compoziția.

Această băutură este ideală pentru detoxificare și arderea grăsimilor din corp. Consum-o după ce ai luat masa, însă nu în locul unei mese.

Foto: www.healthyfoodhouse.com.



Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Alin - 13 octombrie 2014 18:58
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: vatavu.alin@yahoo.com
Adrian Razvan - 14 octombrie 2014 10:26
Esti perseverent ? Ai rabdare ? Esti responsabil ? Esti ambitios ? Crezi in tine, si in succesul tau ? Ai ambitia de a deveni independent ? Daca da, iti garantez si te voi invata pas cu pas cum sa iti atingi telurile ! Vom deveni parteneri, buni prieteni, capatam incredere deplina unul in celalalt si CASTIGAM ! Nu este nevoie decat de un calculator conectat la internet. Pentru mai multe detalii astept un mail de la tine la aceasta adresa: profir_razvan@yahoo.com

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia