Diete

Băutura care te ajută să slăbești


18 februarie 2016 | Madalina Harjoi


Mierea și scorțișoară sunt două dintre ingredientele intens folosite la prepararea deserturilor. Combinate însă, ele au proprietatea de a lupta împotriva kilogramelor.

Ce beneficii mai are mixtura

Dacă o consumi dimineața, pe stomacul gol, aceasta accelerează metabolismul și arderea grăsimilor și-ți dă energia de care ai nevoie pentru a-ți duce la îndeplinirea toate sarcinile zilnice.

Mai mult, amestecul de miere și scorțișoară reduce poftele și dă senzația de sațietate. Potrivit unei cercetări publicate în 2007 în „American Journal of Clinical Nutrition“ scorțișoară are proprietatea de a reduce nivelul zahărului din sânge.

Când consumi amestecul înainte de a face mișcare, combinația îți dă energia necesară pentru a face față sesiunii de antrenament.

Cum obții mixtura

Pune o jumătate de linguriță de scorțișoară într-o ceașcă de apă fierbinte. Lasă să se răcească, apoi adaugă o linguriță de miere și omogenizează bine ingredientele. Bea preparatul. Urmează cura până  ajungi la greutatea dorită.

Când să consumi mixtura

Pentru efecte mai rapide, bea amestecul:

  • Dimineața, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun;
  • Între mese, mai ales dacă ți se face foame și simți nevoia să mănânci ceva dulce.
  • Seara, înainte de culcare.

Amestecul, bun și pentru diabetici

Amestecul este, de asemenea, consumnat în cantități moderate, potrivit pentru suferinzii de diabet zaharat, arată un studiu publicat în „International Journal of Food Sciences and Nutrition“, în 2009.

În cadrul cercetării, persoanelor care aveau diabet zaharat li s-a dat opt săptămâni să consume acest amestec. La finalul studiului, oamenii de știință au descoperit că la aceștia au scăzut nivelurile colesterolului și trigliceridelor și că o parte dintre ei au pierdut în greutate. Este bine ca înainte de a începe acest tratament să consulți medicul.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Tiberiu - 18 februarie 2016 08:56
Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor cu posibilitati de extindere pe plan mondial !! Activitate practica si profitabila pentru oricine din confortul casei tale , lucrezi cand doresti si cand ai timp ! Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]
Dan - 18 februarie 2016 08:56
Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
Radu - 18 februarie 2016 21:14
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna!Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, trimiteti doar INFO la adresa de email:  [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia