Remedii naturiste

Băutura detoxifiantă care te ferește de multe boli


10 februarie 2015 | Elena Diaconu


Toxinele care se acumulează în organism sunt cauza principală a multor afecțiuni. Pentru a-ți reduce riscul de a suferi de boli inflamatorii sau cronice, consumă această băutură detoxifiantă.

Este vorba de o băutură pe bază de ghimbir, deoarece acesta este unul dintre ingredientele care elimină toxinele din corp înainte ca acestea să declanșeze procese inflamatorii ce-ți pot pune sănătatea în pericol.
 

Cum te afectează toxinele

Specialiștii atrag atenția că toxinele otrăvesc organismul, cauzând îmbolnăvirea celulelor corpului. În plus, toxinele acumulate pe pereții vaselor de sânge cauzează hipertensiune și afecțiuni cardiovasculare, care îți pot fi fatale.

Pe de altă parte, toxinele în exces la nivelul sistemului digestiv declanșează afecțiuni precum gastrită, colită, ulcer, pancreatită, diabet și alte boli metabolice. Sarea, care este tot o toxină, afectează articulațiile și oasele când se depune în exces la nivelul lor. Din această cauză, apar artrita și osteoartrita.
 

Cum se prepară băutura detoxifiantă

Cu toate că toxinele au multe efecte nocive asupra corpului, ele pot fi ținute sub control și chiar eliminate din corp prin consumul de ghimbir.

Pentru prepararea băuturii pe bază de ghimbir, ai nevoie de 200 ml de apă clocotită, o rădăcină mică de ghimbir (10-20 grame) sau o linguriță de pudră de ghimbir. Amestecul se lasă la infuzat 10 minute, după care se adaugă o linguriță de miere și suc de lămâie, după gust.

Jumătate din băutura obținută se consumă dimineața, pe stomacul gol, iar restul pe parcursul zilei, între mese, cu înghițituri mici.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Balau Valentin - 10 februarie 2015 16:48
Oferta extraordinara de lucru! Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Elena - 10 februarie 2015 17:25
Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre.
Oferim si solicitam seriozitate maxima.
Conditii necesare :
- calculator + internet + cunostiinte minime de operare.
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.
Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile .
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Miha - 10 februarie 2015 23:14
Afacerile sunt viitorul, iar internetul in ziua de azi este folosit in mai toate domeniile. Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent., Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul “info” la email: [email protected]
Cristi - 12 februarie 2015 22:38
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email [email protected]
Mariana Soare - 13 februarie 2015 16:14
BAUTURA DETOXIFIANTA CU GHIMBIR M-ATI BAGAT IN CEATZA .CUM SEFACE DETOXIFIEREA ?CITE ZILE ?IN CE INTERVAL DE TIMP ?
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia