Stil de viata

Băuturi la fel de sănătoase ca apa


16 martie 2017 | Ariana Maria


Să ne menținem organismul hidratat este esențial. Poate nu știai, dar există băuturi care sunt cel puțin la fel de sănătoase ca apa, deoarece hidratează corpul și oferă mai multe avantaje suplimentare. Iată care sunt.

Sucul de sfeclă roșie

Cu ani în urmă, sfecla roșie era mai greu de găsit, dar, acum, ea poate fi cumpărată din toate magazinele alimentare și piețe. Profită de acest suc extrem de nutritiv, care este o sursă de vitaminele A, B, și C, antioxidanți, calciu, aminoacizi, potasiu, magneziu, zahăr și apă. Se prepară la fel ca celelalte sucuri din fructe și legume.

Citește și: Iată ce să mănânci pentru rinichi sănătoși

Apa de nucă de cocos

Apa de nucă de cocos este un aliment complet, din cauza nivelurilor ridicate de potasiu, mineral care face hidratarea mult mai eficientă. Poate fi găsită pe rafturile din magazinele alimentare, iar dacă nu, poți căuta în magazinele alimentare naturale, care sunt identice în conținut cu ceea ce găsești când spargi o nucă de cocos.

Apa de aloe vera

Aloe vera este unul dintre alimentele naturale redescoperite în secolul XXI, fiind planta care are nenumărate beneficii, principalele fiind reducerea nivelului de colesterol și a trigliceridelor din sânge sau proprietățile pe care le are în vindecarea rănilor. Datorită antioxidanților și calităților purificatoare, sucul de aloe vera este perfect pentru curățarea florei intestinale sau pentru prevenirea îmbătrânirii celulare premature.

Băuturile din fructe și legume

Când spunem băuturi din fructe nu ne referim la sucuri, ci la adăugarea de fructe în apă. Cele mai bune fructe și legume sunt: căpșunile, pepenele verde, afinele, castravetele și busuiocul. Mai mult, alege-le pe cele care-ți plac și care-ți servesc scopului.

Ceaiul

Ceaiul este una dintre băuturile cele mai consumate pe scară largă în întreaga lume, dar unii oameni îl beau pentru beneficiile pe care acesta le posedă. Fiecare aromă oferă propriile sale avantaje, dar cele mai comune sunt:

- Îmbunătățirea circulației sângelui;
- Proprietățile antiinflamatorii;
- Prevenirea problemelor dentare;
- Protejarea organismului de bacterii străine.

Citește și: Remediul perfect pentru diabetici - Iată cum să-l prepari!

Ceaiurile sunt, de asemenea, de multe ori o parte din dietele de slăbit, în special ceaiul verde, care este un detoxifiant excelent, care ajută la eliminarea grăsimii și a toxinelor mai ușor.

Credit foto: steptohealth.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 16 martie 2017 14:31
Posibilitatea de castig a anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]
Mihaela - 16 martie 2017 19:18
Castigi part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia