Stil de viata

Beneficiile mărului verde pentru corp, păr și piele


19 iunie 2017 | Ariana Maria


Știm că fructele sunt foarte bune și sănătoase. Dar printre cele care pot fi mâncate pe tot parcursul anului sunt merele verzi. Acestea au nenumărate beneficii pentru păr, piele și întregul organism.

Iată care sunt beneficiile mărului verde pentru corp:

1. Dacă mănânci în fiecare zi un măr verde, reduci riscurile de a dezvolta Alzheimer.

2. Un alt beneficiu major pe care-l are mărul verde pentru corp este că are capacitatea de a ține sub control nivelul zahărului din sânge. De asemenea, este cea mai bună gustare pentru persoanele diagnosticate cu diabet.

3. Te gândești să ții dietă? Merele verzi sunt ideale în acest sens. Sunt o gustare delicioasă și sănătoasă, care conțin o cantitate mică de carbohidrați.

4. Mărul verde conține o cantitate mare de minerale, cum sunt zincul, potasiul și fierul, care sunt necesare organismului.

5. Dacă suferi de indigestie, merele verzi te ajută să o combați.

Citește și: Uite ce boală poți preveni dacă bei apă cu lămâie

Iată care sunt beneficiile mărului verde pentru păr:

1. Merele verzi sunt foarte bune pentru combaterea mătreții. Tot ce trebuie să faci este să aplici suc de mere verde pe scalp și să-l lași să acționeze două ore.

2. Substanțele nutritive care se găsesc în mărul verde întăresc firele de păr și reduc căderea lor.

Iată care sunt beneficiile mărului verde pentru piele:

1. Știai că poți folosi merele verzi ca o mască? Unul dintre avantajele majore ale merelor verzi este că ele pot înmuia pielea, ceea ce înseamnă că nu te vei confrunta cu puncte negre.

2. Merele verzi sunt cunoscute pentru faptul că au capacitatea de a reduce ridurile și acneea, lăsând pielea strălucitoare și curată.

Citește și: Slăbește sănătos cu apă cu scorțișoară, lămâie și măr

3. Merele sunt surse bogate de antioxidanți. Așadar, fructele pot fi folosite pentru regenerarea celulară.

4. De asemenea, mărul verde conține cantități mari de vitaminele A, B și C, care sunt necesare pentru menținerea frumuseții pielii.

Credit foto: www.fustany.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cristian - 19 iunie 2017 21:00
Oferim urgent lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia