Relatii de familie

Când știi că este momentul să te căsătorești?


13 martie 2017 | Simona Stanoi


Ca orice femeie, poate că încă de mică ți-ai imaginat ziua nunții în cele mai amănunțite detalii; cum o să arate rochia de mireasă, unde să se petreacă fericitul eveniment și care va fi destinația unde vei merge în luna de miere.

Însă cum îți vei da seama că ești pregatită să te căsătorești?

1. Ai întâlnit bărbatul potrivit

Nu există bărbatul perfect, ci bărbatul potrivit pentru tine. Cum îl identifici? Este un om care împărtășește aceleași valori ca și tine, alături de care poți clădi o familie. Îți inspiră sentimentul de siguranță, este alături de tine în orice împrejurare, inclusiv în momentele mai puțin bune, și îți dă încredere. Ține cont de părerea ta și ar face orice să te vadă fericită.

2. Nu ții cont de gura lumii

Oamenii au tendința să judece, să pună presiune asupra ta când vine vorba de măritiș, în special cei din familie. Când nu vrei să te căsătorești doar ca să scapi de gura lor, ci doar din proprie convingere, înseamnă că privești cu detașare și răbdare lucrurile, semn că atunci când vei face pasul, vei fi cu adevărat pregătită.

3.Visezi la o familie

Deja îți surâde ideea de a avea copii și de a locui cu partenerul tău sub același acoperiș. Ești gata să renunți la celibat și îți dorești mai mult ca oricând să îți petreci cele mai frumoase momente alături de persoana pe care o iubești.

4. Ai un sentiment de liniște

Când te gândești la ziua nunții, te cuprinde un sentiment de pace, ceea ce înseamnă că viața pe care o trăiești în prezent este în deplină armonie cu ceea ce simți.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Lupsa - 14 martie 2017 12:40
Posibilitate de castig noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia