Horoscop

Cât de optimistă ești în funcție de zodie


01 septembrie 2015 | Sorina Severin


Dacă unele persoane văd doar partea plină a paharului, altele își fac tot felul de scenarii cu finaluri care mai de care mai negative. Află cât de optimistă ești în funcție de zodie!

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Berbec

Pentru tine o situație nu poate fi mai rea de cât este deja, așadar găsești mereu motive pentru a merge mai departe. Cuvântul eșec nu există în vocabularul tău și chiar și atunci când lucrurile nu ies așa cum ai vrea tu, spui mereu că ai avut ceva de învățat.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Taur

Te simți puternică și gata să înfrunți orice situație doar atunci când îi ai pe cei dragi alături. În rest te simți singură și cazi pradă depresiei, iar lucrurile nu stau tocmai roz în acele momente.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Gemeni

Dacă uneori ți se pare că nimic rău nu ți se mai poate întâmpla și orice situație are o rezolvare, în altele nu vezi decât partea goală a paharului și crezi că nimeni și nimic nu te mai poate ajuta. Pentru a fi mereu în alertă și binedispusă este de preferat să-ți găsești o ocupație pe care să o faci cu plăcere.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Rac

Personalitatea ta este cea care-ți dictează alegerile și modul în care acționezi. Dacă în unele situații ești impulsivă și nu te gândești la consecințe, în altele cântărești lucrurile de două ori deoarece nu știi ce urmări pot avea și dacă vei putea sau nu îndrepta situația.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Leu

Ești una dintre cele mai optimiste persoane din zodiac. Ești foarte încrezătoare în forțele proprii și nimeni și nimic nu-ți stă în cale când îți propui ceva. Este bine să mai temperezi acest optimism și să cobori cu picioarele pe pământ când situația o cere.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Fecioară

Poate că la prima vedere toată lumea pe percepe drept o persoană tare ca o stâncă, dar lucrurile nu stau chiar așa. Și tu ai temeri și ai momente în care nesiguranța te cuprinde și-ți întunecă judecata.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Balanță

Despre tine se spune că ești o persoană calculată, la care lucrurile ies mereu cum ai plănuit. Adevărul e că tocmai acest răgaz de gândire îți asigură reușita și este normal să fii optimistă atunci când vezi că răbdarea este cheia tuturor lucrurilor.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Scorpion

Pentru tine orice lucru poate fi îmbunătățit. Îți dai mult silința ca lucrurile să iasă perfect, dar găsești mereu ceva ce te nemulțumește la final. Mai mult, nu suporți când cineva îți spune că nu este loc de mai bine și că ai făcut tot ce se putea, așadar nu tu vei fi cea care va primi trofeul de optimista grupului.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Săgetător

Din fericire tu te numeri printre persoanele care văd mereu partea pozitivă a lucrurilor și nu-și pierd timpul stresându-se pentru tot felul de detalii care nu-și au rostul. Ești acea prietenă de care are nevoie oricine în momentele de cumpănă deoarece va ști mereu ce să-i spună.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Capricorn

Deși iei în calcul orice obstacol pe care l-ai putea întâlni pe parcurs, asta nu înseamnă că vezi lucrurile cu optimism. Ba, dimpotrivă, exact faptul că planifici lucrurile este un semn că te pregătești mereu pentru ce este mai rău.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Vărsător

Se poate spune că în tine se dă o bătălie între două persoane: una foarte optimstă și una negativistă, mai ales în situațiile în care situația nu o cere. Este bine să-ți pui ordine în lucruri și să-ți stabilești clar prioritățile pentru a nu mai fi atât de extremistă.

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Pești

Întrucât ești o persoană foarte sensibilă ești și ușor de influențat, așadar și optimismul tău variază de la o situație la alta. În general vezi doar partea bună a lucrurilor și nu-ți pierzi timpul făcând tot felul de scenarii. Totuși, de multe ori îți dai seama de gravitatea situației doar după ce pericolul a trecut.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Daniel - 17 octombrie 2015 11:41
Esti propriul tau sef! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 500 de euro lunar, cu o munca usoara de 3-5 ore pe zi! Domeniul de activitate piese auto! Asiguram din start contract legal! NU este joc piramidal! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul „Vreau detalii!” la adresa de e- mail: [email protected]
Milea Felicia - 11 noiembrie 2015 10:06
Cum sa faci bani pe net! Daca acum ai la dispozitie un minunat curs care te invata total gratuit cum sa faci bani pe net, de ce sa nu-l folosesti? E simplu, e usor, e frumos si fara obligatii! Invata repede, pas cu pas, cum sa faci bani pe net! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cere detalii la adresa de email: [email protected]
Dmitri - 15 decembrie 2015 16:03

Lasă-te condus de gândurile şi de sclipirile tale de geniu asemenea tuturor oamenilor de succes. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
Stela - 07 februarie 2016 22:03
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info’ la adresa de email:
[email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore
SUCCES!

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia