Horoscop

Ce animal ești în funcție de ziua în care te-ai născut?


15 iunie 2017 | Andrada Popescu


Dacă până acum nu ai crezut că există vreo legătură între ziua și luna în care te-ai născut și personalitatea ta, află că nu numai că îți este scris în stele ce destin vei avea, dar ai și un animal totemic, ce îți poartă întotdeauna noroc. 

Câine

Ești o persoană loială și drăguță. Nimeni nu îți poate pune la îndoială sinceritatea. Ești o persoană simplă, mereu gata să sară în ajutorul celorlalți. Te îmbraci cu mult bun gust și ești mereu în tendințe. Preferi să ai mai puțini prieteni, dar mai buni.

Șoarece

Firea ta misterioasă îi atrage pe foarte mulți dintre oameni. Deși te plac încă de la prima vedere, unii trebuie să aibă mare grijă la modul în care aleg să te abordeze, căci orice cuvânt spus greșit te poate supăra.

Leu

Ești genul de persoană pacifistă, care caută mereu armonia și dreptatea. Nu îți place să zăbovești prea mult într-un singur loc, așa că preferi să călătorești des, să îți schimbi serviciul sau să adaugi lucruri noi în viața ta. Te-ai născut să fii lider, să conduci, iar oamenii te plac pentru modul în care îi tratezi.

Pisică

Ești o persoană extrem de plăcută, care reușește să se facă remarcată cu ușurință. Uneori ești calmă, alteori erupi ca un vulcan. Cert este că oamenii se simt bine în prezența ta și ai mulți prieteni. Nu prea îți place să vorbești cu străinii, pe care îi dai foarte ușor la o parte.

Țestoasă

Îți place să împarți dragoste oriunde mergi și nu suporți minciuna și bârfa. Mulți dintre oameni te plac, dar unii te invidiază și spun despre tine că ai fi arogantă. Tu, de fapt, ești doar o persoană selectivă. Ești foarte rațională și visezi să fii perfectă.

Citește și Top 4 zodii pe care nimic nu le doboară

Porumbel

Simbolizezi norocul și fericirea în viață. Îți place să apropii oamenii între ei și să le faci surprize celor din jur. Ești o fire extrem de organizată, mai ales la locul de muncă, și îți faci treaba bine. Te îndrăgostești ușor și, uneori, ai tendința să fii mult prea naivă.

Panteră

Ești o persoană greu de citit. Nimeni nu știe când vrei ceva și când nu și asta tocmai din cauza faptului că ești foarte scumpă la vorbă și nu spui ce gândești. Firea ta introvertită îi pune pe unii pe gânduri. De aceea, în viață, e posibil să pierzi câțiva prieteni. Încearcă să îți arăți sentimentele, dincolo de masca de fier pe care o porți.

Maimuță

Ești o fire extrem de nerăbdătoare, care vrea ca lucrurile să se întâmple pocnind din degete. Trebuie să înveți să ai mai multă răbdare, să asculți, nu numai să fii ascultată. Asta dacă vrei ca persoanele din jur să te accepte în cercul lor de prieteni. Ai o energie ieșită din comun și nu te oprești din vorbit.

Citește și Ce îi intimidează pe alții la tine, în funcție de zodie

1-9 ianuarie (Câine)

10-24 ianuarie (Șoarece)

25-31 ianuarie (Leu)

1-5 februarie (Pisică)

6-14 februarie (Porumbel)

15-21 februarie (Țestoasă)

22-28 februarie (Panteră)

1-12 martie (Maimuță)

13-15 martie (Leu)

16-23 martie (Șoarece)

24-31 martie (Pisică)

1-3 aprilie (Câine)

4-14 aprilie (Panteră)

15-26 aprilie (Șoarece)

27-39 aprilie (Țestoasă)

1-13 mai (Maimuță)

14-21 mai (Porumbel)

22-31 mai (Leu)

1-3 iunie (Șoarece)

4-14 iunie (Țestoasă)

15-20 iunie (Câine)

21-24 iunie (Maimuță)

25-30 iunie (Pisică)

1-9 iulie (Șoarece)

10-15 iulie (Câine)

16-26 iulie (Porumbel)

27-31 iulie (Pisică)

1-15 august (Maimuță)

16-25 august (Șoarece)

26-31 august (Țestoasă)

1-14 septembrie (Porumbel)

15-27 septembrie (Pisică)

28-30 septembrie (Câine)

1-15 octombrie (Maimuță)

16-27 octombrie (Țestoasă)

28-31 octombrie (Panteră)

1-16 noiembrie (Leu)

17-30 noiembrie (Pisică)

1-16 decembrie (Câine)

17-25 decembrie (Maimuță)

26-31 decembrie (Porumbel)

Sursă foto ancient-origins.netPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 15 iunie 2017 09:52
Oferta originala lucru pe internet la domiciliu acum: din prima luna 1500 RON (lei noi) lunar rapid castig potential (ceea ce inseamna ca il primiti cu conditia sa obtineti rezultatele corespunzatoare), plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Oferim si contract care va garanteaza plata rezultatelor. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email: [email protected]
Mihaela - 15 iunie 2017 19:02
Va oferim lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]
Mihaela - 15 iunie 2017 21:55
Va garantez o teapa de neuitat,totii fraierii sunt asteptati.

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia