Horoscop

Ce boli te pândesc în funcţie de zodie


26 februarie 2016 | Redacția


Astrologia, poate cea mai veche filosofie asupra lumii şi a omului, nu putea să nu cuprindă şi domeniul sănătăţii. Prin urmare, astrologul ziarului „ring”, Radu Ştefănescu, a acceptat să ne dezvăluie ce boli ne pândesc pe fiecare în funcţie de zodie.
Berbecul guvernează capul Sinuzitele şi problemele stomatologice sunt, statistic, cele mai frecvente probleme în cazul Berbecilor. Ei sunt predispuşi, de asemenea, la accidente.
 
Taurul, probleme cu gâtul Răcelile şi infecţiile în gât, amigdalita etc sunt bine-cunoscute de nativii din Taur. Problemele de tiroidă sunt întâlnite într-un procent semnificativ la doamnele senioare din această zodie.
 
Gemenii, sensibili la infecţii pulmonare Bronşita este boala zodiei, agravată de fumat. Sistemul nervos, dar şi încheieturile sunt probleme ale zodiei Gemenilor. Statistic, sunt mai mult fracturi, accidente la nivelul braţelor decât boli cronice. Depresia este, de asemenea, tot o boală a zodiei.
 
Racul suferă cu stomacul Unii autori spun că şi cu mâinile, amintind de cleştii racului. Statistic, cele mai multe cazuri de ulcer, indigestii şi alte tulburări gastrice se întâlnesc la nativii din posesiva zodie.
 
Află ce boli te pândesc în funcţie de zodie AICI.


Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cristi - 26 februarie 2016 18:39
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia