Stil de viata

Ce efecte are dispoziția pe care o ai asupra tenului tău


19 noiembrie 2014 | Elena Diaconu


Problemele care apar la nivelul creierului se află în strânsă legătură cu cele care afectează pielea. Cum este posibil acest lucru? Iată!

Dacă ești stresată

Când ești stresată, corpul produce mai mult cortizol, un hormon al stresului care afectează celulele pielii. Din această cauză, vasele de la nivelul pielii sunt deteriorate, lucru care duce la grăbirea procesului de îmbătrânire a pielii, dar și la alte probleme de sănătate precunm acnee, psoriazis sau eczeme.

Dacă ești furioasă

Furia este un alt factor care îți afectează sănătatea tenului. Cu cât ești mai furioasă, cu atât mușchii faciali sunt mai slăbiți. Din acestă cauză, pot apărea pete maronii și riduri în jurul ochilor și gurii.

Dacă ești rușinoasă

În cazul în care mai tot timpul îți este jenă de anumite lucruri sau te rușinezi cu ușurință, și în aceste situații tenul tău poate avea de suferit. Rușinea și jena agravează acneea și declanșează pigmentarea pielii. Pe de altă parte, teama duce la încordarea mușchilor faciali, crescând riscul de apariție a ridurilor.

Dacă suferi de depresie

Când suntem depresivi, tindem să stăm în cea mai mare parte a timpului crispați. Din această cauză apar ridurile de expresie. Dacă depresia nu este tratată, această probleme de sănătate poate avea consecințe și mai mari asupra tenului.

Substanțele chimice secretate de corp din cauza acestei afecțiuni mentale nu mai permit organismului să reducă inflamațiile de la nivelul celulelor. Această problemă se reflectă la nivelul pielii prin apariția cearcănelor adânci și a senzației de ochi umflați.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Vaporeanu - 19 noiembrie 2014 00:44
Cele mai sigure locuri de munca ! Oferta extrem de serioasa ! Asiguram din start contract legal ! Deja s-au facut primele plati !Multi oameni s-au convins,e randul dumneavoastra acum ! NU este MLM ! Nu este joc piramidal ! Castigurile sunt garantate ! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 dolari lunar,cu o munca usoara de 3 ore pe zi. Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul « Info » la adresa de email :[email protected]
Mari - 19 noiembrie 2014 09:26
Salut!
Vrei sa faci bani vizualizand reclame?
Totul e pe bune, poti ajunge lejer la 100$ intr-o saptamana!
• Iti oferim 6$ la inregistrare!
• Poti face Bani oriunde te-ai afla!
• Primesti Bani sa vizualizezi reclame!
• Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,
http://www.maildirect.ro/inregistrare/b8bafbbb9b3a0bc975a21b6fa00a6018

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia