Astrologia dragostei

Probleme în căsătorie, în funcție de zodie

29 mai 2014 | Sorina Severin


Nicio căsătorie nu este perfectă, dar probleme care vor apărea pe parcursul acesteia diferă de la o persoană la alta și sunt influențate de semnul zodiacal. Iată cu ce probleme s-ar putea să te confrunți.

Berbec

Nativele din această zodie vor avea în general o căsătorie fericită, deoarece sunt persoane echlilibrate, care-și vor alege partenerii în funcție de compatibilitate, având grijă să fie persoane de încredere pe care se vor putea baza în orice situație. Singurele probleme cu care s-ar putea să te confrunți pe parcursul anilor sunt cele cauzate de lipsa banilor. Unele investiții, precum și un stil de viață costisitor, te vor face să ajungi uneori la fundul sacului. Din acest motiv nu ar strica să fii mai cumpătată în ceea ce privește cheltuielile.

Taur

Fiind o persoană extrem de sociabilă, înconjurată de prieteni, vei fi pusă uneori în situații care vor putea stârni gelozia soțului. Chiar dacă el are încredere în tine, asta nu înseamnă că nu este bărbat și că va fi atins de săgețile răutăcioase ale unor cunoștințe care vor pune sub semnul întrebării comportamentul tău.

Gemeni

Ești o persoană extrem de muncitoare, care-și dorește să reușească în viață și să aibă o carieră de succes. Ai grijă însă să nu-ți neglijezi familia. Este bine într-adevăr să ai o situație financiară stabilă, însă merită să-ți sacrifici timpul petrecut cu familia pentru a reuși acest lucru? Ia în calcul că anii pierduți nu vor putea fi recuperați și fiecare moment al copilului tău este unic. Nici soțul nu va fi fericit că va ajunge pe planul secund, așa că să nu te miri dacă va căuta afecțiune în altă parte.

Rac

Provocarea cea mai mare a căsătoriei voastre va fi distanța. Este posibil ca partenerul de viață să primească șansa unei promovări departe de căminul conjugal, fie în alt oraș, sau chiar peste granițele țării. Vei fi pusă astfel în situația de a alege. Rămâi acasă și începeți o relație la distanță sau renunți la tot și pleci după el, deoarece știi că el este sufletul tău pereche.

Leu

Leoaicele sunt persoane cu un caracter puternic, independente care nu obișnuiesc să dea explicații pentru hotărârile pe care le iau. Ei bine, într-o relație este bine să te sfătuiești cu cel care-ți este alături și să luați o decizie care să întrunească cerințele amândurora. Soțul tău nu va fi încântat să afle că ai luat anumite decizii și în numele lui și acum l-ai pus în fața faptului împlinit.

Fecioară

În timp ce tu ești mai cumpătată din fire și-ți place să știi că ai economii, soțul tău este exact opusul tău. Iubește distracția și stilul de viață extravagant și merge pe premisa ai o singură viață și merită trăită.Din acest motiv s-ar putea să aveți destul de des discuții în contradictoriu. Pentru ca criza să nu se accentueze este bine să găsiți o soluție de mijloc, în care ambii din voi să învățați să faceți compromisuri.

Balanță

Nu accepți prea bine criticile celor din jur, deoarece ai încredere în judecata ta și ești convinsă că ai mereu dreptate. Pentru a te scuti de probleme mai mari pe care le-ai putea avea, soțul tău va încerca să-ți atragă atenția atunci când vei greși. Nu te grăbi să-l contrazici, analizează mai bine situația, ascultă-i părerea și vei vedea că el îți vrea numai binele. Dacă-i vei da mereu o replică usturătoare, nu vei face decât să-ți creezi probleme în căsnicie.

Scorpion

Familia este o parte importantă din viața oricărei persoane, iar atunci când te căsătorești, socrii vin la pachet. Și cum mamele cred că știu mereu cei mai bine pentru copii lor, nu vor ezita să vă dea sfaturi care uneori vor fi opuse cu ceea ce-și dorește unul dintre voi. Iar de aici probleme nu vor ezita să apară.

Săgetător

Dacă atunci când te-ai căsătorit îl iubeai la nebunie, acum simți că dragostea pentru el s-a mai stins din cauza rutinei. Însă, înainte să de gândești la soluții radicale, cum ar fi despărțirea, ia în calcul că el este aceeași persoană de care te-ai îndrăgostit. Trebuie doar să-i acorzi o șansă și să vă redescoperiți unul pe altul.

Capricorn

Dacă în cazul Berbecilor, bărbații erau cei mai geloși din fire, în cazul Capricornului situația este exact invers. Tu ești cea care nu suportă ca o femei să se apropie de partenerul tău. Poate la începul soțul tău va fi încântat de gelozia ta, pe care o va lua ca un semn că-l iubești extrem de mult, dar după o vreme gelozia va deveni o problemă, iar scenele tale nu vor mai fi privite cu amuzament.

Vărsător

Lipsa timpului va fi cea care va crea probleme căsătoriei voastre. Amândoi aveți un stil de viață agitat, cu locuri de muncă solicitante care vă răpesc cea mai mare parte din timp, inclusiv sfârșiturile de săptămână.  Astfel, ajungeți să vă vedeți doar seara și încet încet vă veți îndepărta unul de altul. Când simțiți acest pericol ar trebui să vă puneți relația pe primul plan, deoarece un partener de viață care să vă iubească necondiționat este greu de găsit.

Pești

Astrele v-au înzestrat cu darul de a visa și de a avea idealuri înalte. Însă, nu în toate cazurile acest lucru este posibil. Renunțați să mai visați la o relație perfectă și concentrați-vă pe cea prezentă. Fiecare din noi are defecte, dar este important să învățați să le acceptați și să vă contruiți o relație durabilă în care să fiți cât mai fericite.


Citește și:

Află din vise viitorul cuplului vostru

10 secrete ale cuplurilor fericite
Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia