Cuplu

Ce să-l întrebi pe iubitul tău înainte de a-i cunoaște părinții


13 iunie 2017 | Catalina Cozma


Urmează să-i întâlnești pentru prima dată pe părinții iubitului tău și ai emoții? Este normal să fie așa, dar dacă îi vei cere partenerului tău câteva informații despre familia sa, vei ști exact cum trebuie să te comporți!

Ce crezi că le va plăcea părinților tăi la mine?

Această întrebare te va ajuta să-ți faci o idee despre cum vor reacționa părinții lui față de tine și ce așteptări au de la iubita fiului lor. Probabil ți s-a întâmplat să primești informații despre cineva sau să vezi fotografii cu persoana respectivă, să-ți imaginezi că se va comporta într-un anumit fel, iar când ai cunoscut-o personal să nu se întâmple cum te-ai așteptat. Adresează-i această întrebare iubitului tău și astfel veți ști amândoi la ce să vă așteptați.

Care este viziunea părinților tăi despre lume?

Răspunsul la această întrebare te va ajuta să-ți dai seama ce subiecte de discuție nu ar trebui să abordezi de față cu părinții iubitului tău. Toată lumea are un subiect sensibil despre care nu-i place să vorbească și faptul că tu vei încerca să-l eviți nu este ceva negativ. Acest lucru nu însemnă că nu ar trebui să fii tu însăți, ci pur și simplu vei evita situațiile penibile. De asemenea, este important să-i ceri partenerului tău informații despre copilăria lui, despre divorțurile sau recăsătoririle din familie.

Citește și: 5 fraze de evitat în cearta de cuplu

Ce nu ar trebui să le spun părinților tăi despre tine?

Este posibil ca tu să cunoști niște detalii din viața iubitului tău pe care el nu ar vrea ca părinții lui să le știe. Probabil că și tu te-ai aflat în aceeași situație când el ți-a cunoscut familia și de aceea este bine să-i pui această întrebare. Acest lucru nu trebuie neapărat să însemne ceva rău. Poate fi vorba despre un proiect nou în care partenerul tău este implicat și pe care l-a împărtășit cu tine, dar nu vrea ca familia lui să afle deocamdată, pentru că știe că i-ar pune o mie de întrebari la care nu este pregătit să răspundă. Relațiile dintre membri unei familii sunt diferite și de aceea trebuie să fii precaută.

Citește și: 6 obiceiuri ale cuplurilor fericitePosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Alexandra - 14 iunie 2017 23:27

Oferta speciala lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]
Adrian Razvan - 15 iunie 2017 09:57
Ultima sansa munca in totalitate la domiciliu de indata: din prima luna 1500 RON (lei noi) lunar rapid castig potential (ceea ce inseamna ca il primiti cu conditia sa obtineti rezultatele corespunzatoare), plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Oferim si contract care va garanteaza plata rezultatelor. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia