Cuplu

Ce se întâmplă dacă nu te măriți până în 35 de ani?


17 martie 2017 | Ariana Maria


Știi ce se poate întâmpla dacă nu te căsătorești și rămâi singură până la vârsta de 35 de ani? Ei bine, o să începi să iubești viața de burlăciță și să nu te mai gândești deloc la măritiș, pentru că dorința dispare.

Iată ce schimbări apar în viața de burlăciță și de ce dispare dorința de căsătorie:

Limitările

Orice relație aduce unele limitări. Astfel de lucruri leagă două persoane. Dar atunci când trăiești fără să spui nimănui ce faci și unde te duci până la 35 de ani, acestea pot deveni o piedică în bunul mers al căsătoriei. Poate fi îndoielnic, nu?

Problemele

Deși ideea de femeie căsătorită te încântă la început, pe parcurs apare stresul, povara, suișurile și coborâșurile. Ce se întâmplă când ești singură? Nu există stres și nici probleme. Cine ar sacrifica pacea și liniștea pentru căsătorie, mai ales că în 35 de ani a predominat fericirea și libertatea?

Citește și: Iată de ce nu poți rămâne prietenă cu fostul!

Deciziile

Viața este flexibilă când ești singură. În cazul în care vrei să călătorești, o poți face. Dacă vrei să mergi sau să dai o petrecere la tine acasă alături de prieteni, o poți face. Deciziile luate nu vor afecta pe nimeni dacă ești singură.

Sacrificii

Atunci când ești singură depui foarte multă energie și te focusezi pentru a fi productivă și să-ți urmezi pasiunile. Vei fi capabilă să sacrifici toate acestea după vârsta de 35 de ani?

Dispare interesul

Dacă ai fost singură pentru o perioadă lungă de timp, s-ar putea să nu fii foarte interesată de ceea ce implică formarea familiei și îndatoririle față de soț.

Citește și: Ce să faci dacă partenerul este bipolar

Schimbarea stilului de viață

Odată ce ai dus o viață fericită până la 35 de ani, vei urâ stilul de viață normal al altora. Acest lucru este valabil mai ales dacă vezi cupluri care luptă să reziste sau care trag de ei cu fustrare din cauza problemelor din viață sau care sunt infidele.

Credit foto: boldsky.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mihaela - 17 martie 2017 20:14
Castigi part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]
Costica - 18 martie 2017 00:32
Ne dorim un coleg/a nou/a si serios in echipa noastra pentru 2 proiecte:
http://bit.ly/29ypMJN
si [email protected] com , prin urmare ne-am hotarat sa-l/s-o cautam.
Credem ca atribute precum capacitatea buna de comunicare si relationare, atentia distributiva, simtul pentru detalii semnificative si abilitatea rapida de decizie sunt caracteristicile unui profesionist,
astfel ca aceste elemente sunt printre factorii ce ne vor ajuta sa decidem in procesul de recrutare.
In prezent suntem in cautarea unor persoane pentru pozitia de colaborator, experienta nu e necesara.
Vrei sa lucrezi in cadrul unei compani care iti ofera un program flexibil si avansarea in functie? Te putem califica noi.
Esti persoana care o cautam, daca:
- Esti amabil/a si intelegator/oare?
- Ai cunostiinte de baza si putina experienta?
- Esti consecvent in atingerea obiectelor?
Cautam persoane dornice sa aiba un loc de munca stabil, interesate sa lucreze si sa avanseze in functie dupa ce o vom califica noi.

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia