Ingrijire

Ce spune forma nasului despre tine


09 martie 2016 | Madalina Harjoi


Știai că nasul oferă multe informații despre personalitatea ta? Fie că este drept sau cârn, mic sau mare, analizează-te în oglindă și vezi ce spune el despre tine.

Nasul mare

Nasul este considerat mare atunci când este disproporționat în raport cu restul feței. Acest tip de nas are nări și vârful mari. Cei care au nasul mare sunt persoane ambițioase, cărora le place să se afle în poziții de conducere. Prin urmare, ele sunt independente. Purtătorii acestui nas sunt încrezători în forțele proprii și le plac provocările.

Nasul mic

Acest tip de nas este mic în lungime și lățime. Vârful nu este nici rotund, nici ascuțit. Cei care au nasul mic sunt foarte sensibili, creativi, spontani și distractivi. Deși au nasul mic, au o inimă mare, făcându-le plăcere să-i ajute pe alții. Din acest motiv, poți conta pe ei în situații de urgență.

Nasul lung

Persoanele care au nasul precum al lui Pinocchio sunt hotărâte. Le place acțiunea, să facă sport și să călătorească. Natura lor dinamică cere libertate, mișcare și spațiu. Le place să fie mai mereu ocupați, motiv pentru care sunt și foarte eficienți. Persoanele cu nasul lung sunt intuitive și sunt născuți pentru a fi lideri.

Nasul scurt

Oamenii care au nasul scurt sunt sensibili și loiali, însă uneori tind să fie rezervați și timizi.

Nasul drept

Cunoscut și sub numele de nasul grecesc, acest tip de nas are nări înguste și vârf ascuțit. Persoanele cu acest tip de nas sunt foarte inteligente, optimiste, îndemânatice, calme, romantice. Pentru că sunt disciplinați și în căutarea succesului, sunt lideri foarte buni.

Nasul roman

Acest tip de nas este lung, cu o mică proeminență la rădăcină și vârful moale și curbat. Din punct de vedere istoric, oamenii de origine nobilă aveau nasul roman, de exemplu Margaret Thatcher, prințesa Diana și Cleopatra. Nasul roman simbolizează autoritate și curaj, iar persoanele care au acest tip de nas sunt hotărâte și pline de zel.

Nasul coroiat

După cum sugerează și numele, nasul coroiat seamănă cu un cioc. El se termină într-o curbă descendentă. Este comun la persoanele de origine italiană și evreiască. Persoanele cu nasul coroiat își urmează propria cale, sunt entuziaști, charismatici, ambițiosi, organizați și eficienți.

Nasul nubian

Acest tip de nas este plat cu nări largi. Persoanele cu acest tip de nas sunt deschise la minte și curioase, expresive, creative și charismatice.

Nasul cârn

Acest tip de nas este mic și rotund, cu vârful în sus. Purtătorii acestui tip de nas sunt creativi și isteți. Când vine vorba să ai decizii, ei se bazează pe instincte.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Alexandru - 09 martie 2016 14:06
Daca esti perseverent, hotarat si dornic sa-ti schimbi radical viata, vino in echipa noastra si vei avea numai de castigat.Numai noi insine ne putem construi o viata mai buna. Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, un proiect unic in tara si nu numai.NU este necesara niciun fel de experienta. Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe email.
Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la adresa de email: [email protected]
Te asteptam cu drag!
Adrian - 09 martie 2016 16:38
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Mina - 09 martie 2016 22:18
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia