Ingrijire

Ce spune forma unghiilor despre tine


15 martie 2016 | Madalina Harjoi


Știai că poți afla detalii importante despre caracterul unei persoane doar uitându-te la câteva caracteristici fizice de bază, cum sunt unghiile? Iată cum!

Unghii lungi

Persoanele cu unghiile lungi sunt considerate romantice din fire. Uneori pot fi temperate și au imaginația bogată. Chiar și așa, ele sunt perfecționiste, atente la detalii.

Unghii ovale

Spre deosebire de persoanele care au unghiile ovale, cele cu acest tip de unghii se gândesc de două ori înainte de a lua o decizie. Cei din jurul lor se bucură de loialitatea care-i caracterizează, mai ales că sunt mereu neutre și au capacitatea de a face distincția dintre adevăr și minciună. Această abilitate le permite să ofere și cele mai bune sfaturi. Nu spun oamenilor ce vor să audă, ci ce anume au nevoie să audă.

Unghii rotunde

Dacă te numeri printre persoanele care au unghiile rotunde, te poți numi fericit. Ești pacifist, îți face plăcere să faci lucrurile într-un mod original. Rareori te ghidezi după cei din jur.

Unghii pătrate și scurte

Tu ești cel curajos, cel născut pentru a fi lider. Ai o atitudine serioasă, care –i obligă pe cei din jur să adopte o atitudine conservatoare când sunt în apropierea ta. Dar, ești și cel care în momentele agitate detensionezi atmosfera .

Unghii triunghiulare

Ești o persoană inteligentă, inovatoare și strălucești atunci când alții cer perfecțiunea de la tine. Ai mereu idei bune și originale și cei din jur se pot baza pe tine în orice situație. Mai mult, ești politicoasă, dar fermă atunci când este nevoie.

Unghii ascuțite

Dacă te numeri printre persoanele care au unghiile ascuțite, înseamnă că ești ambițioasă. Lucrezi din greu, îți fixezi mereu obiective și nu te lași până nu le atingi. Faci cu brio față situațiilor stresante, chiar și în afara zonei tale de confort. De cele mai multe ori, ambiția ta este adesea contagioasă.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia