Astrologia dragostei

Ce zodii să iubești și de care să te ferești


10 octombrie 2014 | Vizualizari: 64238


Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale.  

Semnele de Apă: Rac, Scorpion, Peşti
Semele de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Semnele de foc: Berbec, Leu, Sagetător
Semnele de Aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Aceste elemente, care ne guvernează zodia, se completează, se anulează sau fac o alianţă perfectă. Află, deci, cum stai la capitolul compatibilitate astrală cu alesul tău şi ce surprize vă rezervă destinul.

Berbec

Dacă eşti femeie Berbec, eşti semn de foc şi eşti cea care domină în relaţie. Ai nevoie lângă tine de foc sau de aer. Un semn de apă sau de pământ va încerca să-ţi domolescă avântul sau să-ţi controleze acţiunile.

Semnele pe care să le iubeşti: Săgetător, Leu, Vărsător

Semnele de care să fugi: Scorpion, Peşti, Capricorn

Taur

Pentru că eşti un semn de pământ ai nevoie mereu de stabilitate şi de siguranţă, aşa că îţi face bine forţa regeneratoare a semnelor de apă.

Semnele pe care să le iubeşti: Rac, Balanţă, Peşti

Semnele de care să fugi: Vărsător, Gemeni, Balanţă

Gemeni

Fiind semne de aer, Gemenii au nevoie mereu de spaţiu, de libertate şi de inovaţie într-o relaţie, aşa că vor fi fericiţi cu zodiile de acelaşi element: aerul.

Semnele pe care să le iubeşti: Balanţă, Gemeni, Vărsător, Săgetător

Semnele de care să fugi: Scorpion, Taur, Peşti, Berbec

Rac

Se spune că apele liniştite sunt adânci. Tu eşti o persoană foarte statornică şi fidelă, dar dacă cineva îţi tulbură liniştea, devii ca un râu învolburat. Cele care te vor face fericită sunt semnele de pământ, pe care le caracterizează statornicia. Nici cu semnele de apă nu faci echipă rea.

Semnele pe care să le iubeşti: Scorpion, Taur, Balanţă, Capricorn

Semnele de care să fugi: Leu, Vărsător, Gemeni, Berbec

Leu

Pasională şi strălucitoare, o «Leoaică» are nevoie de cineva puternic lângă ea, nu de cineva care să-i domolească focul, aşa că cele mai potrivite sunt zodiile cu acelaşi element guvernant ori cele de aer.

Semnele pe care să le iubeşti: Săgetător, Berbec, Vărsător, Gemeni

Semnele de care să fugi:Peşti, Taur, Capricorn, Scorpion

Fecioară

Aflată sub semnul greu al pământului, Fecioara are mereu nevoie de cineva care să o stimuleze, să-i dea avânt. Semnele de aer şi de apă o fac cu adevărat fericită, în schimb semnele de foc nu fac decât să-i „împotmolească“ destinul.

Semnele pe care să le iubeşti: Scorpion, Balanţă, Rac, Peşti

Semnele de care să fugi: Vărsător, Berbec, Capricorn

Balanţă

Această zodie de aer îşi găseşte echilibrul alături de zodiile de foc sau de aer şi se simte sufocată de semnele de pământ.

Semnele pe care să le iubeşti: Gemeni, Săgetător, Vărsător

Semnele de care să fugi: Scorpion, Taur, Berbec, Peşti

Scorpion

Misterul acestor nativi face parte din farmecul lor. Semnele de pământ îl fac să se simtă exact aşa cum îşi doreşte. Alături de persoanele din semnele de foc nu poate avea relaţii de lungă durată.

Semnele pe care să le iubeşti: Rac, Taur, Peşti, Fecioară

Semnele de care să fugi: Leu, Balanţă, Săgetător

Săgetător

Nativele din această zodie de foc «gustă» dragostea alături de semnele de foc sau de aer. Dacă sunt căsătorite cu semne de pământ, vor exista mereu neînţelegeri în viaţa de cuplu şi ele nu vor ezita să plece.

Semnele pe care să le iubeşti: Leu, Balanţă, Gemeni, Vărsător

Semnele de care să fugi: Scorpion, Taur, Capricorn

Capricorn

Femeile din această zodie îşi găsesc sufletul pereche în persoanele guvernate de apă sau aer. Lucrurile nu merg bine dacă întâlnesc un semn de foc, având tendinţa de a se izola de lume.

Semnele pe care să le iubeşti: Scorpion, Gemeni, Rac

Semnele de care să fugi: Berbec, Leu, Săgetător

Vărsător

Îşi doresc alături de ei o persoană caldă, pasională şi tandră şi o pot găsi dacă vor căuta printre semnele de foc sau de aer. Dacă nu întâlnesc o persoană la fel de sensibilă ca ei, nu vor fi fericiţi.

Semnele pe care să le iubeşti: Săgetător, Leu, Balanţă, Berbec

Semnele de care să fugi: Scorpion, Taur, Rac, Peşti

Peşti

Peştii caută înţelegerea deplină între sufletul lor şi cel al persoanei iubite şi au toate şansele să fie fericiţi alături de semnele de pământ, dar nu vor găsi niciodată fericirea lângă un semn de foc.  

Semnele pe care să le iubeşti: Scorpion, Taur, Fecioară, Capricorn

Semnele de care să fugi: Săgetător, Berbec, Leu, VărsătorPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Francu - 25 octombrie 2012 10:44
Eu sunt fecioara , sotul meu este Berbec. Suntem cea mai fericita familie de peste 12 ani.
Ramona - 05 ianuarie 2013 00:58
dragii mei chestiile astea eu chiar nu le cred deloc..mai exista si adevaruri dar tare putine....de exemplu :verisoara mea este intr-o relatie cu un taur..ea este gemeni nascuta la 11 iunie si el este taur nascut la 15 mai..si sunt casatoriti au o fetita si sunt fericiti impreuna..da toate astea sunt in functie de ascendent mai mult..cel putin parea mea..si de cum se inteleg partenerii deoarece daca dragoste adevarata nu este ..nimik nu este..
Grigorescu - 01 februarie 2013 14:26
LA ZODIA TAUR SPUNETI SA IUBESTI BALANTA APOI LA SEMNE CARE TREBUIE SA FUGI DATI IAR BALANTA HOTARATI CE TREBUIE SA FACEM SAU NICI VOI NU STITI.ASTROLOGUL VOSTRU MAI TRIMETETIL LA SPECIALIZARE K E VARZA.
Laura - 12 mai 2013 16:28
totul este foarte adevarat. se potriveste dar depinde si de caracterul omului.
Vasile - 09 octombrie 2014 06:27
Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia