Diete

Cel mai bun sirop natural care „topește” grăsimea abdominală


05 martie 2015 | Elena Diaconu


Poți scăpa cu ușurință de grăsimea de pe abdomen prin consumul unui sirop preparat în casă. Iată de ce ingrediente ai nevoie și cum se administrează pentru efecte maxime.

Principalul ingredient din compoziția siropului care ajută la slăbit este hreanul, deoarece acest condiment conține din plin vitaminele B1, B2, B6 și C, cât și mineralele magneziu, fier, potasiu și fosfor.

Datorită substanțelor pe care le conține, hreanul curăță organismul, accelerează metabolismul, reduce senzația de oboseală și, în același timp, favorizează dezvoltarea bacteriilor „bune” de la nivelul sistemului digestiv.

Acest sirop elimină grăsimile în exces de la nivelul abdomenului și împiedică retenția de apă în corp. În plus, siropul are rolul de a accelera funcțiile creierului, îmbunătățind astfel memoria auzul și vederea. Pe perioada în care iei acest sirop miraculos, este indicat să facă și exerciții cardio. Astfel, efectele benefice vor fi vizibile în scurt timp.

Cum se prepară și cum se folosește

Pentru preparare, ai nevoie de: 125 grame de hrean, 4 lămâi, 3 linguri de miere, 2 lingurițe de scorțișoară și o bucățică de rădăcină de ghimbir (2 cm).

Amestecă hreanul și ghimbirul în blender, stoarce lămâile în compoziția rezultată, apoi blendează ingredientele pentru încă 2-3 minute. Adaugă și restul ingredientelor, după care amestecă până când compoziția devine omogenă. Siropul obținut se depozitează într-un borcan de sticlă, care se închide etanș.

Cura cu sirop se ține astfel: se ia câte o lingură de 2 ori pe zi, înaintea meselor principale sau după ce faci exerciții cardio. Siropul se consumă 3 săptămâni, după care se face o pauză de câteva zile și, dacă mai este necesar, se mai reia cura pentru încă 3 săptămâni.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nicoleta - 17 martie 2015 20:20
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: c.nicolicy@yahoo.com
Ruth - 25 martie 2015 17:44
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati.
Cerinte:
- calculator
- conexiune internet
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- atentie la detalii
- rabdare
- perseverenta
- nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi, daca doriti veti incepe sa lucrati.
Program part-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Se incheie contract legal de munca.
Pentru informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de mail: ruthsmile@yahoo.com
Oferim si solicitam seriozitate!
Cristina - 10 iunie 2015 21:34
Nu gasesc hrean! Se poate pune si hrean pudra?!
Telinoiu-gheorghita Alina - 16 martie 2016 18:09
La mine nu a mers.

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia