Diete

Cele mai bune diete în 2016


11 ianuarie 2016 | Alina Costache


Problema oricărei diete este că se bazează pe “alimente sănătoase”, însă nu întotdeauna ceea ce este bun pentru anumite persoane dă aceleaşi rezultate spectaculoase pentru toată lumea.

US News & World Report 's  recrutează anual un grup de experţi critici pentru a examina cele mai populare programe slăbit şi pentru a atribui calificative bazate pe o serie de categorii precum: capacitatea de a declanşa pierderea în greutate pe termen scurt, eficacitatea pentru pierderea în greutate pe termen lung, protecția împotriva diabetului, protecţia împotriva bolilor de inimă, ușurința cu care poate fi urmată, completitudinea nutrițională și riscurile pentru sănătatea generală. 

Ceale mai bune diete pentru a pierde în greutate anul acesta sunt:

Dieta “Weight Watchers”

Cum funcționează “Weight Watchers”? Acest program a fost supus câtorva modificări, deoarece a fost introdus la începutul anilor '60, dar principiile de bază s-au păstrat până în zilele noastre. Fiecărui aliment i se atribuie o valoare bazat pe capacitatea sa de a da senzaţia de saţietate, cu cel mai mic număr de calorii (există chiar şi o aplicaţie care îţi va face acest calcul). Ideea este că cu cât mai multe alimente mănânci, cu atât mai puțin vei dori să consumi în general, și cu atât mai mult vei pierde în greutate. Cu asta în minte, poți mânca orice vrei, atât timp cât nu depășeşti punctajul alocat ţie (în funcţie de sex, greutate, înălţime, vârstă, activitate zilnică cotidiană).

Dieta HMR

HMR este abrevierea pentru “resursele de management ale sănătății”. Dieta HMR se compune din mese regulate şi gustări bazate pe alimente sărace în calorii, cum ar fi dieta shake, mese controlate, batoane de cereale. Vei mânca, de asemenea, multe fructe şi legume pentru a controla senzaţia de foame.

Dieta Loser

Aceasta este o combinaţie între foarte multe exerciţii fizice şi un număr redus de calorii consumate zilnic, într-o perioadă de şase săptămâni. Energia o vei acumula de la produse care au calorii puţine, dar sunt bogate în fibre,  de la proteine ​​slabe şi cereale integrale, şi vei elimina complet grăsimile saturate și zaharurile adăugate. 

Dieta mediteraneană

Renunţă la carnea roşie, zahăr şi grăsimile saturate și înlocuieşte cu pește, ulei de măsline, cereale integrale, produse lactate (cu moderaţie) şi vin roșu ocazional (un pahar, nu o sticlă!).

Dieta DASH, cea mai bună pentru cei cu probleme de sănătate

Inițial concepută pentru a scădea tensiunea arterială crescută și a combate toate problemele de sănătate conexe, această dietă este bogată în fructe, legume, cereale integrale, proteine ​​slabe și lactate sărace în grăsimi. Fără dulciuri, sărăţele și carne roșie.  Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Oportunitate! - 11 ianuarie 2016 12:46
Ofertă de muncă! Selectăm colaboratori în vederea desfășurării unei activități la domiciliu. Dacă deții cunoștințe minime de navigare pe internet și ușurință de lucru cu fișiere pdf și word, alătură-te echipei noastre. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]
Adi - 12 ianuarie 2016 00:33
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
Dan - 13 ianuarie 2016 21:02
OFERTA DE MUNCA PART-TIME CU EDITURA, EXTREM DE SERIOASA SI LEGALA IN TOATA TARA!
PROIECTUL SE LANSEAZA LUNA VIITOARE SI INTERNATIONAL OFICIAL!!!
Cautam pentru EDITURA , operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi!
Pentru un plus de siguranta iti vom pune la dispozitie la final si o copie scanata a unui extras de cont bancar cu plata castigului, adica o dovada foarte clara a seriozitatii absolute a acestei oferte!
Oferim contract in sistem part-time!
Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" pe adresa noastra de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia