Stil de viata

Cele mai bune fructe care reduc nivelul grăsimilor din sânge


25 februarie 2015 | Elena Diaconu


Dacă nivelul grăsimile din sânge este ridicat, există un risc destul de mare de a te confrunta cu afecțiuni cardiovasculare periculoase. Însă, consumul anumitor fructe te ajută să-ți menții sănătatea inimii și a vaselor sangvine.

Afinele

Pe lângă faptul că reduc inflamațiile din corp, afinele joacă un rol major în reducerea colesterolului din sânge, dar și în arderea grăsimilor din corp.

Strugurii

Alături de fibre, strugurii conțin și alte substanțe care reduc colesterolul „rău” din sânge cu până la 14% dacă sunt consumați în mod constant.
 

Portocalele

Pectina, un tip de fibră insolubilă din compoziția portocalelor, oprește absorbția colesterolului în sistemul digestiv și, implicit, în sistemul sangvin.


Lămâile

Și acestea conțin pectină, însă abundă și în vitamina C. Acest antioxidant important, care pe lângă alte beneficii pe care le are asupra corpului, ține sub control și nivelul colesterolului din sânge.


Grepfrutul

Un alt fruct care s-a dovedit a fi eficient în reducerea nivelului total al colesterolului din sistemul sangvin este grepfrutul. În plus, acest fruct stimulează și arderea depozitelor de grăsime din corp, contribuind astfel la reducerea greutății corporale.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Madalina - 25 februarie 2015 19:01
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia