Horoscop

Cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie 2017


20 martie 2017 | Alexandra Obreja


Luna aprilie aduce cu sine foarte multe schimbări din punct de vedere zodiacal. Fie că e vorba de schimbări în planul familiei sau în planul carierei, unii nativi ar putea să tragă lozul cel mare chiar în perioda următoare.

Berbec

Aprilie va fi o lună excelentă pentru nativii Berbec. Banii vor ieşi din colaborări fructuoase şi din oportunităţi neaşteptate. Succesul este cuvântul cheie al lunii aprilie aşa că ai grijă cum te comporţi în toate relaţiile. E posibil să ţi se ofere şanse cu care nu te vei mai întâlni!

Taur

În luna aprilie, te vei axa foarte mult pe carieră şi pe relaţiile profesionale. Chiar dacă vei fi mai stresat ca de obicei, vei avea noroc la bani. Nu trebuie să te laşi doborât de negativism şi nici să îţi fie frică de obstacole sau muncă. La capitolul sănătate, vei avea foarte multă energie şi vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus. Dragostea e şi ea prezentă în viaţa ta, chiar dacă poate nu ai observat-o până acum. Oferă-i mai multă atenţie!

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de un noroc deosebit în dragoste. Luna aprilie le va deschide poarta spre un nou început, fie că e vorba de partenerul deja prezent sau un partener nou. Dragostea se va înfiripa extrem de repede în inima ta iar la jumătatea anului poate avea loc o oficializare a relaţiei. Nici în privinţa sănătaţii nu stai deloc rău deoarece în luna aprilie nu se anunţă semne de vreo boală.

Balanţă

Banii vor reuşi să pună totul în echilibru în luna aprilie a acestui an. Cariera va fi pe primul loc, alături de familie şi nimeni nu se va simţi neglijat. Locul tău de muncă îţi promite satisfacţii primăvara aceasta. Energia şi ambiţia ieşită din comun te vor face să îţi îndeplineşti visele şi să ai parte de mari satisfacţii financiare.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte muncitori şi nimic nu le stă în cale atunci când au o dorinţă. Luna aprilie va veni cu mari satisfacţii pe plan personal. E posibil să îţi cumperi o maşină, să îţi schimbi locuinţa sau chiar să te căsătoreşti. Vei primi atenţie din partea familiei, care te va răsfăţa cu anumite cadouri surpriză.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mihaela - 20 martie 2017 19:26
Real si sigur: castigi part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]
Adrian Razvan - 22 martie 2017 10:13
Oferta convenabila in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia