Stil de viata

Cele mai periculoase substanțe din alimente


15 octombrie 2014 | Elena Diaconu


Multe dintre alimentele pe care le consumăm zi de zi conțin ingrediente dăunătoare pentru corp.

Aldehidă C-17

Acest ingredient chimic este folosit cu scopul de a îmbunătăți gustul înghețatei de cireșe. Însă acest compus este folosit și la realizarea plasticului și a cauciucului.


Citește și:

Ingrediente toxice din produsele cosmetice

Alimente toxice pentru pisici


Butiraldehidă

Este utilizată în producerea aromei de înghețată cu alune, dar în același timp este folosită și pentru producția de ciment.

Etil acetat

Acest compus este folosit la realizarea aromei artificiale de ananas, dar face parte și din ingredientele care au rolul de a curăța pielea și alte materiale. Compusul poate cauza probleme serioase la nivelul ficatului și inimii.

Piperonal

Substanța se găsește în cantități mici în vanilie, dar devine periculoasă când este ingerată în cantități mari, din cauză că este folosită la îndepărtarea păduchilor.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 15 octombrie 2014 11:15
Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia