Utile

Cele mai tari idei: cum organizezi genţile şi poşetele


19 iunie 2017 | Redacție


Ai o pasiune pentru genţi şi nu poţi rezista tentaţiei de a avea ultimele noutăţi în colecţia ta? Atunci înseamnă că tre confrunţi cu o problema depozitării genţilor şi poşetelor. Nu dispera, CasoTeca îţi sare în ajutor şi îţi prezintă cele mai tari idei: cum organizezi genţile şi poşetele.

Dacă dulapul e şi-aşa burduşit cu o mulţime de haine şi chiar nu mai ai unde depozita genţile şi poşetele, nu le arunca! Iată mai jos câteva exemple extrem de utile pentru a le face loc.

Iată cum organizezi genţile şi poşetele

Pentru cele care au un dressing, chiar şi unul transfomat dintr-o cămară, iată o idee foarte simplă, care te salvează de spaţiu. Găseşte un suport care poate fi prins de uşă şi pune genţile şi poşetele acolo.

Sau ia câteva cârlige autocolante. Ideea este să foloseşti spaţiul uşii. Ai putea încerca chiar şi cu uşa de la dulap. şi asta doar dacă nu este un şifonier cu uşi glisante.

Descoperă cum îți poți organiza gențile și poșetele pe casoteca.roPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cristian - 19 iunie 2017 21:05
Oferta speciala munca la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia