Remedii naturiste

Ceva ce doctorii nu-ți vor spune niciodată: poți trata tiroida cu un singur ingredient


21 aprilie 2017 | Simona Stănoi


Glanda tiroidă, aflată la baza gâtului, joacă un rol vital în organism, având ca funcție principală secreția de hormoni: tiroxină și triiodotironină, implicați direct în buna funcționare a metabolismului. Află cum poți sa o tratezi dacă ai probleme cu ea!

Anumite simptome te pot face să îți dai seama dacă suferi de hipertiroidism precum: transpirația în exces, pierderi de memorie, scăderi în greutate, tulburări menstruale, oboseală, constipație, crampe musculare, senzația de sufocare, piele și păr uscat, depresie.

Un remediu natural foarte ușor de pregătit poate avea efecte incredibile asupra glandei tiroide.

Citește și: Semne că ai probleme cu tiroida

Iată de ce anume ai nevoie:

40 de nuci tinere

1kg de miere organică

1 recipient mare de sticlă

Mod de preparare:

Curăță bine nucile de coajă și taie-le în sferturi. După aceea, pune-le într-un borcan și toarnă miere peste ele. Lasă borcanul neacoperit și după 40 de zile, pune la presat lichidul și transferă-l într-o sticlă.

Mod de utilizare:

Tot ce trebuie să faci este să iei în fiecare zi câte o lingură în fiecare dimineață pe stomacul gol și o lingură seara.

Citește și: De ce se fac analizele de tiroidă pe vreme recePosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Costica - 21 aprilie 2017 20:41
Lucrezi confortabil! Tu castigi bani cu cel mai interesant film!Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood!Oferim seriozitate maxima!Fiindca noi te ajutam sa castigi!Suntem o echipa de viitor! Cere acum detalii mai multe la adresa de email; [email protected] com

http://bit.ly/29ypMJN
Grigore - 21 aprilie 2017 21:45
Bani la domiciliu, garantat, avem dovada video! Iti vom arata dovada video cu oameni reali care deja au castigat bani folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia