Concursuri

Click! pentru femei te invită la concurs!

06 martie 2014 | Autor: E.B.Înscrie-te la concursul „Click! pentru femei” şi „Crown Fashion”, pentru a câștiga premii atractive constând din bijuterii, accesorii și produse de înfrumusețare.

Înscrie-te la newsletter pe www.clickpentrufemei.ro, spune-ne care este colecția ta preferată de pe www.crownfashion.ro, completează formularul de mai jos până la data de 10 martie, ora 24:00 și ești înscris automat în concurs.

Avem de dat 5 premii formate din eșarfă animal print, un colier cu medalion și o ojă într-o culoare în trend lavandă sau muștar, premii oferite de www.crownfashion.ro

Perioada campaniei: 6 – 11 martie. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi pe site în data de 11 martie 2014.

ATENȚIE! Abonarea la newsletter în momentul tragerii la sorți este obligatorie! Dacă nu sunteți abonați la newsletter în momentul tragerii la sorți, premiul se invalidează și este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonați mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să il mai facă este să trimită răspunsul pe email la întrebarea concursului."

CÂȘTIGĂTORI:

  1. Rodica Coval
  2. Cristina Nițu
  3. Cristina Tică
  4. Florina Atanasiu
  5. Mihaela Ștefănescu

Participa la concurscaptcha


   Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt opţionale!

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia