Agenda

CONCURS Răsfăţ pentru tine şi iubitul tău!


01 februarie 2016 | Redacția


Luna februarie este dedicată dragostei. Ți-am pregătit un concurs simpatic, pentru tine și jumătatea ta, să vă relaxați într-un cadru romantic și să vă redescoperiți sentimentele de iubire și afecțiune. Nu mai sta pe gânduri și inscrie-te la concurs, să petreci clipe frumoase împreună cu cel iubit. 

Câștigătorul concursului este Peia Andreea. Premiul constă într-un masaj de cuplu efectuat în acelaşi timp, într-un cadru special amenajat cu petale de trandafiri, şampanie, căpşuni şi ciocolată.

Masajul va fi de 90 de minute şi include împachetări cu parafină.

În plus veţi primi cadou un alt pachet al salonului Juliette ce include pentru iubită un spălat+coafat, iar pentru iubit o manichiură.

Premiile sunt oferite de Salon Juliette 

Mai multe detalii puteți găsi pe  www.salonjuliette.ro.

Pentru detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail [email protected]

RegulamentPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Lenuta - 01 februarie 2016 20:31
Lucru de acasa pe calculator. 100-285 de euro lunar! Cautam persoane care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice.

Necesita :
- calculator
- conexiune internet
- cunostiinte minime pc
Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei, adresa de email: [email protected]
Adela - 01 februarie 2016 21:35
Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Iuliana - 02 februarie 2016 17:55
Cautam colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi în funcție de abilități. Cerinte :
-conexiune internet
-răbdare
-cunoștințe minime pc
-seriozitate
-perseverența
-atenție la detalii
Nu este necesara experienta.Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail.Veti trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o sa începeți sa lucrați. Program part-time.Important! Lăsați mesajul cu textul, , INFO "doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice.Oferim și solicitam seriozitate! în caz ca nu primiți o lecție din probleme tehnice va rog sa ma anunțați! Răspunsul la informațiile solicitate o să-l primiți în maxim 24 ore.Pentru informatii trimiteți textul, , INFO "la adresa [email protected]
Mihaela - 03 februarie 2016 09:50
O cina romantica.
Dan - 03 februarie 2016 11:53
1.Indiferend de varsta,ocupatie si scoala.Caut oameni dispusi sa invete cu conditia sa piarda 1 ora pe calculator.Trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia