Utile

Cum arată mașina de familie perfectă?


20 martie 2017 | Redacţia


Alegerea potrivită a mașinii de familie a devenit un leitmotiv pentru piața autohtonă, indiferent de segmentul din care aceasta face parte. 
De altfel opțiunile s-au extins la ora actuală, iar o zonă de piață care până acum era destul de restrictivă din punct de vedere al spațiului, fie că vorbim de cabină sau de portbagaj, adică segmentul B, și-a deschis „porțile” pentru monovolume sau așa cum mai sunt cunoscute la ora actuală drept MPV-uri (Multi Purpose Vehicle) și pentru SUV-uri sub denumirea generică „de oraș”.
 
Cel mai adesea, alegerile sunt făcute în funcție de tipul caroseriei, iar cum s-a împământenit deja la noi, volumul majoritar al vânzărilor este deținut de sedanuri. Cu alte cuvinte, trebuie să recunoaștem că mitul Daciei 1300 mai persistă încă, cu toate că modelul a dispărut de o bună perioadă de timp.
 
Urmarea este că oferta de sedanuri este cea mai dezvoltată, prețurile începând de la aproximativ 7.000 de euro, cum ar fi în cazul unui Logan nou. SH-urile pot începe și mai jos, în funcție de valoarea de revânzare a fiecărui model în parte.
 


Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia