Horoscop

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie


07 ianuarie 2016 | Raluca Cocriș


Te-ai îndrăgostit și ai aflat în ce zodie este bărbatul care te face să suspini de fiecare dată când îl vezi? Astrele te ajută să-i captezi atenția și să-l faci să-ți împărtășească sentimentele. Uite cum îl poți cuceri, în funcție de zodie!

Nu uita, însă, că fiecare nativ născut într-o anumită zodie poate fi influențat și de ascendentul său.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Berbec

Pe bărbatul născut sub acest semn astral îl poți cuceri adoptând o atitudine încrezătoare. În fața lui, fii puternică, arată-i că ești stăpână pe picioarele tale și te-ai născut să fii lider.

Totuși, lasă-l pe el să conducă. Nu-i place să fii șefa lui. Are un orgoliu uriaș, de aceea se recomandă variantele ocolitoare, de exemplu, să zici ca el și să faci ca tine.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Taur

Ca să cucerești un bărbat în această zodie trebuie să ai răbdare. Nu te grăbi, pentru că unui nativ în taur îi trebuie timp să pună în balanță plusurile și minusurile și îți va spune decizia lui doar când va fi sigur de sentimentele lui.

Este realist și calculat, însă îl poți „ameți“ dacă ești mereu aranjată și ai grijă de sănătatea ta. Urăște minciuna, deci încearcă să nu greșești, că nu poate ierta.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Gemeni

Ca să prinzi în mrejele tale un bărbat născut în zodia gemeni, tot ce trebuie să faci este să flirtezi puțin cu el, să nu-i impui reguli, să-l asculți, pentru că îi place să vorbească și să ai simțul umorului.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Rac

Bărbatul în zodia rac este mereu pregătit să ajute, să devină eroul tău, așa că repetă acasă rolul de victimă și vei avea de câștigat.

În fața lui trebuie să demonstrezi că îți dorești o familie și că ești o femeie devotată, drăgăstoasă și gata oricând să-l încurajeze și să-l laude.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Leu

Pe bărbatul în zodia leu îl cucerești foarte ușor dacă îi acorzi toată atenția ta. Îi place să fie flatat și să-i fie gâdilat orgoliul. În casă, dar și în societate, bărbatul-leu trebuie să conducă, deci dacă nu ai de gând să-i oferi locul la conducere, mai bine nu te băga.

Viața unui bărbat în zodia leu trebuie să fie presărată cu laude și complemente. Din când în când, trebuie să-l faci puțin gelos, să revină puțin cu picioarele pe Pământ.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Fecioară

Poate fi simplu să cucerești un nativ în fecioară. Spune-i că ai o problemă și el va încerca să o rezolve.

Ai grijă de ținuta ta și îngrijește-te, pentru că unui bărbat în zodia fecioară îi plac femeile care se respectă și care sunt grijulii cu aspectul lor fizic. Nu le plac femeile care joacă teatru și vor să fie altfel decât sunt în realitate.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Balanță

Ți-a picat cu tronc un bărbat în zodia balanței? Ai mare grijă că lor li se aprind foarte ușor călcâiele, dar exact la fel se și plictisesc de „peisajele“ noi.

Mereu în căutare de aventură, bărbatul născut în zodia balanță poate fi ținut „în frâu“ doar dacă ai grijă de tine și îl faci să te admire în orice moment al zilei.

Poți ocupa un loc important în inima lui, dacă ești o prietenă de încredere înainte de toate și știi să-l asculți când are nevoie de asta.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Scorpion

Îi plac femeile învăluite în mister nativului născut în zodia scorpionului. Amator să descopere comori după hărți codificate, bărbatul-scorpion adoră să descopere fiecare părticică a unei femei și nu se va lăsa până nu o cucerește fizic, dar mai ale psihic.

Nu minți, ca să pari mai interesantă în fața lui, pentru că greu iartă. Mulțumește-te dacă nu o să te mai bage în seamă, decât să apuce să facă un plan de răzbunare. Îi place să ducă o viață de calitate, deci lucrurile improvizate, ieftine și cu aspect de kitsch nu-l atrag. Nu agrează să i se spună ce să facă, nici sub formă de sfat.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Săgetător

Nativul în zodia săgetător este vesel și gata oricând să rezerve ceva timp umorului. Îi place să râdă și o va face cu orice ocazie, așa că ai un atuu dacă ai talent la spus bancuri și întâmplări amuzante.

Se dă în vânt după discuții elevate, din domenii greu de abordat de alții. Ca să-l cucerești, flirtează cu el și evită să fii falsă, să-l minți sau chiar să omiți să-i spui unele detalii, dacă ți le cere.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Capricorn

Poți face un bărbat în Capricorn să se îndrăgostească de tine dacă îi demonstrezi că ești deșteaptă și ai potențial să duci o viață îndestulată.

Mai mult, dacă îl convingi că tu îi poți oferi condiții de trai mai mult decât decente, următorul pas este să îl asiguri că oricând are nevoie de tine ești lângă el, îl susții în tot ceea ce face și chiar îl poți ajuta să promoveze personal și profesional.

De obicei, acest nativ nu se grăbește să intre într-o relație, așa că ai răbdare să calculeze dacă se merită să îți acorde o parte din viața lui sau nu. Decizia o ia și cu mintea și cu inima, așa că ai grijă ce-ți dorești.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Vărsător

Un reprezentant al sexului masculin care este guvernat de zodia vărsătorului are nevoie din partea ta de toată atenția și de toate resursele tale. Practic, vrea să fie buricul pământului, în timp ce pământul ești tu.

Nu poți să îi cucerești inima, dacă nu îi câștigi inima, iar sentimentele lui nu pot fi atât de ușor dezvăluite, chiar dacă în sufletul lui e o adevărată flacară, pentru că nu este adeptul iubirii împărtășite în public.

Va evita să spună te iubesc și așteaptă de la o femeie să nu cedeze ușor. Nu-i place rutina și își dorește ca în fiecare zi să apara ceva nou în viața lui.

Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie – Pești

Ai o fire romantică? Bărbatul în această zodie este perfect pentru tine. Îi place să fie sedus și să flirtezi cu el prin orice modalitate poți. Îi place să fie iubit, pentru că, de fel, este sensibil. Îl poți cuceri cu ușurință dacă îi spui o poveste lacrimogenă, de preferat să fie a ta.

Va empatiza cu tine. Dacă îi gâdili stima de sine, nu mai încape niciun dubiu că e al tău. Totuși, îi place independența și va fugi dacă se simte încorsetat. Respectă-i spațiul intim și nu-l cicăli.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adelina - 08 ianuarie 2016 14:17
VREI SA CASTIGI?Nu stii?Nu trebuie experinta si studii,se invata.In fata calculatorului, este simplu,usor si relaxant.Este un"PROIECT",este nevoie de colaboratori foarte seriosi si oferta este valabila pentru toata tara.Fii curios si cere detalii la adresa de email:a.lapadat55@yahoo.ro

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia