Ingrijire

Cum obții albirea unghiilor acasă


16 martie 2016 | Sorina Severin


Multe dintre noi avem unghiile îngălbenite, de vină fiind în cele mai multe cazuri pigmentul din componența lacurilor de unghii. Însă, problema poate fi cu ușurință remediată. Află cum obții albirea unghiilor acasă!

Pentru ca lacul de unghii să nu atace unghiile folosește un lac transparent ca bază pentru manichiură. Alte cauze ale decolorării unghiilor sunt micozele, fumatul și bolile ficatului.

Cum obții albirea unghiilor acasă. Zeamă de lămâie

Umple un bol cu suc de lămâie proaspăt stors și înmoaie unghiile 10-15 minute. Periază-le ușor cu o periuță de dinți, după care clătește mâinile cu apă călduță. La final aplică pe mâini și unghii o cremă hidratantă. Repetă tratamentul de două ori pe zi, până obții rezultatele dorite. La fel de eficient este și uleiul esențial de lămâie. Pune câteva picături de ulei într-un bol cu apă, și înmoaie unghiile câteva minute. Periază-le două minute cu o periuță de dinți. Repetă tratamentul de două ori pe zi, timp de câteva săptămâni.

Cum obții albirea unghiilor acasă. Bicarbonat de sodiu

Proprietățile exfoliante și de înălbire a bicarbonatului de sodiu contribuie la îndepărtarea petelor galbene de pe unghii. Combină două linguri de bicarbonat cu o lingură peroxid de hidrogen (apă oxigenată). Înmoaie o dischetă demachiantă în această soluție și aplică pe unghii. Lasă să acționeze trei-patru minute și clătește cu apă caldă. Repetă tratamentul o dată la șase-opt săptămâni. De asemenea, amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu jumătate de lingură de ulei de măsline, până obții o pastă groasă. Aplică pasta pe unghii, las-o să acționeze 5 minute și îndepărteaz-o cu apă caldă. Repetă tratamentul o dată la două săptămâni.

Cum obții albirea unghiilor acasă. Pastă de dinți

Pasta de dinți are numeroase alte utilizări, înafară de cea de protecție a dinților. Cea care are proprietatea de a înălbi dinții poate să elimine petele și de pe unghii. Aplică un strat de pastă de dinți pe unghii, lasă-l să acționeze 10 minute și periază apoi unghiile cu o periuță de dinți. Îndepărtează pasta cu apă călduță. Repetă tratamnetul de două-trei ori pe săptămână, timp de o lună.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Georgiana - 16 martie 2016 17:59
Nou sistem de lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia