Horoscop

Îmblânzește-ți soacra în funcție de zodie!


25 octombrie 2014 | Elena Diaconu


Se-ntâmplă adesea să intri în conflict cu mama partenerului tău? Astrele îți vin în ajutor și-ți spun cum o poți îmblânzi în funcție de zodia în care este născută.

Soacra Berbec

Are tendința să se bage prea mult în viața ta de familie, însă de fiecare dată când o atenționezi, va avea o scuză bună. Ca să o îmbunezi, nu trebuie să o confrunți în mod direct, fiindcă o vei impulsiona și mai tare să se implice fără voia ta în relația cu fiul ei.

Soacra Taur

Este extrem de încăpățânată și de posesivă când vine vorba de fiul ei și vrea să dețină controlul în familie. Ca să o abați de la scopul ei principal, ai grijă să-i satisfaci pe deplin gusturile culinare și să locuiești cât mai departe de ea.

Soacra Gemeni

Este destul de detașata și nu empatizează cu ușurință, însă când vine în vizită roag-o să se ocupe de copii, în special de cei mari, pentru că este o fire creativă.

Soacra Rac

Poate fi extrem de geloasă și posesivă. De aceea, cel mai bine este să discuți cu ea doar lucruri punctuale, fără să intri în detalii. Ignoră-i emoțiile negative pe care le emană adesea.

Soacra Leu

Cea mai bună cale de a îmblânzi o soacră născută în zodia Leu este să-i face multe complimente și să nu uiți niciodată de ziua ei. Astfel, vei reuși să conviețuiești cu ea fără prea multe bătăi de cap.

Soacra Fecioară

Are de cele mai multe ori senzația că le știe pe toate și nu iartă nimic, mai ales când vine vorba de curățenie. Ca să eviți conflictele, dă-i senzația că ea este cea care are dreptate și stimuleaz-o să te ajute la treburile casnice.

Soacra Balanță

Poate fi extrem de critică, întrucât are standardele destul de ridicate. Cel mai bine se înțelege cu bărbații, așa că las-o în grija soțului tău sa a prietenilor de sex masculin.

Soacra Scorpion

La început poate fi suspicioasă în ceea ce te privește și are un stil destul de arogant, de aceea trebuie să adopți o strategie pentru momentele în care vă întâlniți. Orice ai face, nu o lăsa să creadă că ea este cea care deține controlul asupra situației.

Soacra Săgetător

Are impresia că deține toate răspunsurile și soluțiile la problemele și situațiile care apar de multe ori în sânul familiei. Pentru a evita conflictele, distrage-o cu ajutorul copiilor sau planifică-i o vacanță cât mai departe de casă.

Soacra Capricorn

Poate deveni blândă dacă știi cum să-i ajungi la inimă. În general, îi place când familia ei o face mândră, așa că ori de câte ori nepoții ei au rezultate bune, nu ezita să o anunți și pe ea. Când vine în vizită încearcă să fii gazda perfectă.

Soacra Vărsător

Are mai multe momente în care este prietenoasă decât arțăgoasă. Dacă vrei să aveți o relație degajată, trateaz-o ca pe o prietenă. Astfel, nici nu îți vei da seama că petreci timp cu soacra ta.

Soacra Pești

Ca să conviețuiești cu ea trebuie să rămâi calmă indiferent de circumstanțe. Întrucât este o fire gurmandă, încântă-i papilele gustative de fiecare dată când vine în vizită. Cu siguranță, va deveni mai umană.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 24 octombrie 2014 11:47
Locuri de munca pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Lucreaza Pe Internet - 24 octombrie 2014 17:52
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Burdy - 24 octombrie 2014 18:08
Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Moldovan Daniela - 24 octombrie 2014 20:08
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Dani - 06 august 2015 14:12
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia